Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».
Κοράλλι ριγέ με κόκκινη φακή & πέστο από μπρόκολο και ταχίνι, μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα.
Hi, what are you looking for?
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».
Κοράλλι ριγέ με κόκκινη φακή & πέστο από μπρόκολο και ταχίνι, μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου
Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;
Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου