Ένα ιδιαίτερο πιάτο ετοιμάζει σήμερα ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος!
Υλικά
Για το φύλλο:
- 300γρ. αλεύρι
- 20 ml ελαιόλαδο
- 20 γρ. βούτυρο
- 1 αβγό
- 200 ml χλιαρό νερό
- 2 κ.σ. ξύδι
- 1/4 κ.γ αλάτι
Για τη γέμιση:
- 400 γρ. μοσχαρίσιο χτένι
- 400 γρ. χοιρινό λαιμό
- 2 κρεμμύδια
- 4 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 πράσο
- 1 κ.σ πάπρικα
- 200 γρ. φέτα
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.σ ζάχαρη
- 2 κ.σ σιμιγδάλι
- 2 αβγά
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Κρεατόπιτα με φέτα και γιαούρτι, μια εύκολη, γρήγορη και υγιεινή συνταγή που υπόσχεται ένα γευστικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα απολαύσετε!
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη!