MediaNews

Σασμός – Πέτρινη Καρδιά: Το τραγούδι με το ζεϊμπέκικο του Νικηφόρου από τη σειρά (Βίντεο)

Στο μουσικό βίντεο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, που υποδύεται τον Νικηφόρο στην επιτυχημένη σειρά – Δείτε το βίντεο
Με το τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά » που ερμηνεύει η Δήμητρα Μπουλούζου δίνεται συνέχεια στα επιτυχημένα τραγούδια από το soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφει ο Νίκος Τερζής την μουσική ενώ οι στίχοι είναι του Γιάννη Κότσιρα. Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε από Panik Oxygen.

Η Δήμητρα Μπουλούζου, μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, ερμηνεύει ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, γεμάτο με τις θύμησες του παλιού ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και μοντέρνα ενορχήστρωση.

Το «Πέτρινη Καρδιά», που ακούστηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που μεταδόθηκε από τον Alpha την Τρίτη 10 Μαΐου, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής και ατμοσφαιρικό μουσικό βίντεο.

Ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, που υποδύεται τον Νικηφόρο στην επιτυχημένη σειρά, έρχεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του, βιώνοντας την αδικία, την προδοσία και την εγκατάλειψη. Ο «Νικηφόρος» ξεσπά και χορεύει το «Πέτρινη Καρδιά», ένα καταπληκτικό ζεϊμπέκικο – τελετουργία μεταξύ ζωής και θανάτου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version