Περισσότεροι από 40.000 εμπορικοί επισκέπτες επισκέφτηκαν την 65η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Summer Fancy 2019 (23-25 Ιουνίου), τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Αμερικής, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.
Η Ελλάδα με περισσότερους από 60 εκθέτες είχε την τρίτη μεγαλύτερη εθνική συμμετοχή ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική που έχουν αναπτύξει οι ελληνικές εξαγωγές στην Αμερική τα τελευταία χρόνια. Το ελληνικό περίπτερο διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Enterprise Greece και φιλοξένησε σημαντικούς εξαγωγείς τροφίμων από όλη την Ελλάδα.
Επίσης, συμμετείχε με μεγάλο περίπτερο και η Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών – Τυποποιητών – Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών (ΠΕΜΕΤΕ), η οποία διαχειρίζεται το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Olive You. Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή των Περιφερειών, Αττικής, Στερεάς Ελλάδας και Κεντρικής Μακεδονίας. Σε ειδικό χώρο της έκθεσης υπό τον τίτλο «Taste it Live», διοργανώθηκε από τον Enterprise Greece εκδήλωση γευσιγνωσίας ελληνικής κουζίνας, που επιμελήθηκε η γνωστή σεφ Μαρία Λόη.