Εφημερίδες

Car and Driver: Το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο εντελώς δωρεάν το Σάββατο αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά

Κυκλοφορεί ανανεωμένο, με πλούσια, αποκλειστική θεματολογία

CAR AND DRIVER

Το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο!

To Car and Driver γιορτάζει 35 χρόνια στην Ελλάδα και κυκλοφορεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά 26.10, με αποκλειστικές δοκιμές, πλούσια θεματολογία και αναλύσεις από την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα.

Test Drives

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance 4door Coupe. Δοκιμάζουμε αποκλειστικά το ισχυρότερο AMG παραγωγής όλων των εποχών με ισχύ 843 PS και εξωπραγματικές επιδόσεις.

Ford Mustang Dark Horse: Δοκιμάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα την πανίσχυρη έκδοση του εμβληματικού pony car με V8 κινητήρα και ισχύ 453 PS!

Honda Civic Type R: Το νέο κορυφαίο ιαπωνικό hot hatch με 329 PS και απίθανη οδηγική αίσθηση.

Ακόμα:

Οδηγούμε τη νέα BMW M5, το κορυφαίο γερμανικό sport sedan που έρχεται με V8 κινητήρα, υβριδική «καρδιά» και ισχύ 727 PS, το εντελώς νέο Renault 5 που έρχεται στην εξηλεκτρισμένη του μορφή γεμάτο στιλ, τη νέα γενιά του εξαιρετικά ικανού Subaru Forester και δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Volkswagen Golf που γιορτάζει τα 50 του χρόνια και το νέο προσιτό, αμιγώς ηλεκτρικό BYD Dolphin.

Ακόμα:

Η κόντρα της χρονιάς. Το Volvo EX30 Twin Motor των 428 PS αντιμέτωπο με το πανίσχυρο ακροβατικό αεροσκάφος Dutch Rush 26 MX στην Τανάγρα!

Car and Driver: Κυκλοφορεί ανανεωμένο, με πλούσια, αποκλειστική θεματολογία αυτό το Σάββατο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version