Εφημερίδες

STARTUPPER MAG: Το περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής, το Σάββατο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ αποκλειστικά με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στα περίπτερα όλης της χώρας

Το Σάββατο 24 Αυγούστου, μη χάσετε αποκλειστικά με τα «Παραπολιτικά» το περιοδικό STARTUPPER MAG, το περιοδικό της Καινοτομίας και της Νέας Οικονομίας, το πρώτο και ταυτόχρονα το μοναδικό έντυπο το οποίο κυκλοφορεί με στόχο να καταγράψει την επικαιρότητα και τη θεματολογία της ελληνικής Startup σκηνής, καθώς και όλες τις εξελίξεις στον κόσμο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας.

Μη χάσετε σε αυτό το τεύχος:

Αφιέρωμα στη νέα Τεχνητή Νοημοσύνη και πώς αλλάζει την ανθρώπινη ιστορία

Το Startupper MAG παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Δημιουργικής Τεχνητής Νοημοσύνης, πώς αυτή αλλάζει την ανθρώπινη ιστορία και εξέλιξη αλλά και πώς επηρεάζει σημαντικούς κλάδους της οικονομίας και επιχειρηματικότητας. Το αφιέρωμα θα συμπληρωθεί με σημαντικά παραδείγματα «πραγματικού κόσμου» αλλά και συνεντεύξεις ειδικών του χώρου, επιχειρηματιών και επενδυτών.

Τα ερευνητικά κέντρα της χώρας και η δημιουργία Startups

Εκτός από παραγωγή πρωτοποριακών – επιστημονικών προϊόντων και καινοτομία αιχμής, τα ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας είναι θερμοκοιτίδες για δημιουργία εταιρειών – Spinoffs που μεταμορφώνουν την έρευνα και καινοτομία σε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες.

To οικοσύστημα καινοτομίας της Θεσσαλονίκης

Με αφορμή την επερχόμενη ΔΕΘ καταγράφουμε το τεχνολογικό οικοσύστημα της Θεσσαλονίκης, τις πιο σημαντικές Startups της περιοχής, τα μεγάλα hubs μεγάλων εταιρειών αλλά και άλλες κοινότητες τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας.

Έρχονται τα AI Robot!

Προβλέψεις ειδικών αναφέρουν ότι στα επόμενα χρόνια εκατομμύρια ανθρωπόμορφα robot θα βρίσκονται στα εργοστάσια, στα καταστήματα αλλά και στο σπίτι μας! Σας παρουσιάζουμε τα πιο σημαντικά τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα!

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version