Ο chef Νικόλας Σακελλαρίου έφτιαξε στην κουζίνα της «Ελένης» σπετζοφάι με τυρί, εμπνευσμένος από μια συνταγή του Πηλίου.
Υλικά:
500 γρ. χωριάτικο λουκάνικο, κομμένο σε ροδέλες
200 γρ. τυρί κρέμα
3 πράσινες πιπεριές κέρατο, κομμένες κατά μήκος
3 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες κατά μήκος
3 καυτερές πράσινες πιπεριές, κομμένες κατά μήκος
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
3-4 ντομάτες ώριμες τριμμένες
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
αλάτι-πιπέρι