Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τα πιο διάσημα «ερωτικά τρίγωνα»: Οι παράλληλες σχέσεις και οι… «πέτρες των σκανδάλων» (Βίντεο)

Απιστία, παράλληλη σχέση και μετά είτε επιστροφή στο πρόσωπο που απατήθηκε, είτε νέα σχέση με αυτόν που ήταν η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση ενός ζευγαριού…

Η Αντζελίνα Τζολί είχε γίνει η αιτία να χωρίσουν ο Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον. Η Τζολί και ο Πιτ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Mr and Mrs Smith.

O Weeknd και η Μπέλα Χαντίντ είχαν on and off σχέση μέχρι το 2016, με τον Weeknd να γνωρίζει και να συνάπτει σχέση με την Σελίνα Γκόμεζ. Από την άλλη, η Σελίνα Γκόμεζ είχε σχέση με τον Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος στο τέλος παντρεύτηκε με την Χέιλι Μπάλντουιν.

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είχε σχέση με την Κέιτ Χάντσον για κάποιους μήνες. Οι παπαράτσι έπιασαν επ αυτοφόρω την Κάμερον Ντίαζ να βγαίνει από το διαμέρισμα του Ροντρίγκεζ και οι φήμες την ήθελαν να είναι εκείνη η πέτρα του σκανδάλου.

Το πιο διάσημο ερωτικό τρίγωνο είναι εκείνο του Πρίγκιπα Καρόλου, της Νταϊάνα και της Καμίλα. Πολλές σελίδες γράφτηκαν γι’ αυτό το ερωτικό τρίγωνο, ενώ η Νταϊάνα είχε πει πως πάντα υπήρχαν τρεις στον γάμο της με τον Κάρολο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου