Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ένα γαλακτομπούρεκο σε κανταΐφι.
Δείτε τη συνταγή:
Υλικά
1 πακέτο κανταΐφι βάση
1,5 λίτρο φράσκο γάλα
800 ml κρέμα γάλακτος 35%
250 γρ. ζάχαρη
5 αβγά
3 κρόκοι
Ξύσμα από 1 λεμόνι ακέρωτο
250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
2 βανίλιες
1 ξύλο κανέλας
100 γρ βούτυρο
Για το σιρόπι
500 ml νερό
600 γρ. ζάχαρξ
Γαρύφαλλο
Ξύσμα από λεμόνι