Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Βασίλης Βούνος – «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»: Έχω δουλέψει ως τηλεφωνητής

Ο Βασίλης Βούνος, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Αντώνης Βαρδάκας από τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «ΜΕGA Καλημέρα».

 

«Ο ρόλος μου προτιμάει τις μεγαλύτερες γυναίκες, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα! Το κοινό στοιχείο που έχω με τον Αντώνη είναι η αθωότητα. Είμαι σκανταλιάρης, κι ας μη μου φαίνεται…», είπε.

«Η προφορά στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» με δυσκόλεψε. Ο Μιχάλης και ο Θανάσης μου έδωσαν κάποιες συμβουλές.. Έκανα πρόβα και είπα «κοίτα να δεις, το έχω!». Ο πατέρας μου είναι από την Καρδίτσα και βοηθάει. Η γλώσσα μου είναι οικεία. Εάν έχει συνεχόμενα γυρίσματα «κολλάει» η προφορά».

«Δεν ήθελα από μικρός να γίνω ηθοποιός, προέκυψε στην πορεία. Κάπου στα 21 αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Είχα περάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός, αλλά δεν μπορούσε η οικογένεια να με στηρίξει οικονομικά», είπε και συμπλήρωσε πως ο πατέρας του ήταν επιφυλακτικός με την απόφαση του γιου του να γίνει ηθοποιός.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως έχει βιώσει υποτιμητικές συμπεριφορές, αλλά όχι κάτι που να έγινε ψυχικό τραύμα. Τα αρνητικά σχόλια που του έκαναν αφορούσαν κυρίως τον χαρακτήρα του.

Εκτός από ηθοποιός, έχει δουλέψει ως τηλεφωνητής και μοίραζε φυλλάδια.

Σε αντίθεση με τον ρόλο του Αντώνη, δεν του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες και προτιμάει η σύντροφός του να είναι κοντά στην ηλικία του.

«Φλερτάρω, όχι μέσω social media, από κοντά. Αν μου αρέσει μία κοπέλα θα πάω. Μου έχουν στείλει προκλητικές φωτογραφίες στα social, συνήθως το παίρνω χαλαρά, στα αστεία».

Επίσης, αποκάλυψε πως για μία κοπέλα έχει φύγει από το σπίτι του και έχει πάει μέχρι το Μεσολόγγι να την δει.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου