Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πριγκίπισσα Μάκο: Αποκήρυξε τον τίτλο με τον γάμο της – Παντρεύτηκε κοινό θνητό, τον φοιτητικό της έρωτα

Μετά από έναν οκταετή αρραβώνα, ο οποίος είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Ιαπωνία, η πριγκίπισσα Μάκο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της από τα φοιτητικά της χρόνια, τον κοινό θνητό Κέι Κομούρο, αποκηρύσσοντας τον αυτοκρατορικό της τίτλο, αλλά και το έκτακτο επίδομα των 1,3 εκατ. δολαρίων, που καταβάλλεται σε γυναίκες οι οποίες αποχωρούν από την αυτοκρατορική οικογένεια μετά τον γάμο τους.

 

Η Πριγκίπισσα Μάκο και ο Κέι Κομούρο, και οι δύο 30 ετών,παντρεύτηκαν μόνοι τους σε τοπική υπηρεσία, αφού αξιωματούχος από την Υπηρεσία Αυτοκρατορικού Οίκου, που οργανώνει τις ζωές των μελών της αυτοκρατορικής οικογένειας, υπέβαλε έγγραφα για την καταχώριση του γάμου τους.

Πριγκίπισσα Μάκο: Αποκήρυξε τον τίτλο με τον γάμο της - Παντρεύτηκε κοινό θνητό, τον φοιτητικό της έρωτα

Αμέσως μετά τη λιτή τελετή, οι νεόνυμφοι έδωσαν συνέντευξη Τύπου. Εκεί η Μάκο απολογήθηκε για το γεγονός ότι ο αρραβώνας της προκάλεσε αναστάτωση, ωστόσο είπε ότι είναι αποφασισμένη να έχει μια ευτυχισμένη ζωή με τον “αναντικατάστατο” σύζυγό της.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΚΟ

Γνωρίζω ότι υπάρχουν διάφορες απόψεις για τον γάμο μας. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς στους οποίους προκαλέσαμε προβλήματα…”, δήλωσε η Μάκο, η οποία από τώρα και στο εξής θα είναι γνωστή ως Μάκο Κομούρο, καθώς αποκήρυξε τον αυτοκρατορικό της τίτλο αφού παντρεύτηκε έναν κοινό θνητό, όπως ορίζει η ιαπωνική νομοθεσία.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΚΟ
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΚΟ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου