Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Open:Ζόρια για τον Παναγιωτόπουλο μετά και τη νέα αποχώρηση

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το τοπίο που θα προκύψει στο Open με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ιδιαιτέρως στον τομέα της ενημέρωσης. Μόλις τις προηγούμενες ημέρες προστέθηκε άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των αποχωρήσεων κορυφαίων στελεχών από το τμήμα που διευθύνει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, γεγονός που για ακόμη μία φορά καταδεικνύει το κλίμα ρευστότητας που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα.

 

Πρόκειται για τη σκηνοθέτιδα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Βερενίκη Καραμανώλη, η παραίτηση της οποίας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Παιανία, καθώς, όπως γίνεται αντιληπτό, η εξέλιξη αυτή αλλάζει πλήρως τις ισορροπίες και δημιουργεί σοβαρό κενό, ακόμη και για το διάστημα που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν που διανύουμε. Βλέπετε, όπως συμβαίνει σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, το πρόσωπο που σκηνοθετεί το κεντρικό δελτίο δεν είναι ένας περιφερειακός παίκτης στην όλη διαδικασία, αλλά συνιστά βασικό κλειδί του προϊόντος που προσφέρεται στον τηλεθεατή.

 

Ως εκ τούτου, μόνο έκπληξη δεν αποτελεί το ότι ο Χρ. Παναγιωτόπουλος επιχείρησε να τη μεταπείσει με όλους τους τρόπους, ακόμη και με το δέλεαρ της αναπροσαρμογής των απολαβών της. Ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, με τις πληροφορίες να τη θέλουν να μετακομίζει σε εταιρεία παραγωγής. Οπως λένε οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, η αποχώρηση αυτή αποτυπώνει το κλίμα σχετικά με την περίπτωση και της Νίκης Λυμπεράκη, αφού παρά τις προβλέψεις του συμβολαίου της και τη δυστοκία όσον αφορά τις διεργασίες για την αντικατάστασή της, είναι πλέον ξεκάθαρο πως ούτε η δημοσιογράφος αισθάνεται άνετα στο Open (και μάλιστα εδώ και καιρό), ούτε ο διευθυντής Ειδήσεων κρύβει την επιθυμία του για αλλαγή του προσώπου που θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου