Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νέα πρόκληση της «Αυγής»: Έχουμε πόλεμο – Επανέφερε τη Χούντα ο Μητσοτάκης

Σε μία νέα πρόκληση επιδίδεται η Αυγή  συγκρίνοντας μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση με 40%, με τη δικτατορία της περιόδου 1967-1974, με τρόπο μάλιστα χυδαίο. Δεν πρόκειται μάλιστα για μια απομονωμένη φράση ή μια τυχαία σύγκριση, αλλά για μια ολόκληρη ανάλυση που δημοσιεύεται σήμερα, στο κυριακάτικο φύλλο της Αυγής.

Η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο που υπογράφει ο Θανάσης Καρτερός, περιγράφει την «κανονικότητα» της δικτατορίας και στη συνέχεια υποστηρίζει πως «ενώ είχε για κάποια χρόνια διαφανεί ότι η επιδίωξη μιας τέτοιας μοχθηρής κανονικότητας είχε εκμετρήσει το ζην, ήρθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να την επαναφέρει στη ζωή». Με λίγα λόγια, είχαμε ξεχάσει τις πρακτικές της Χούντας με συγκυβερνήτες Τσίπρα και Καμμένο και τις θυμηθήκαμε με κυβερνήτη Μητσοτάκη…. Αυτά υποστηρίζει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οπαδός της «σκληρής γραμμής» απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Στο τέλος του άρθρου, μάλιστα, ο … «στρατάρχης» Καρτερός δηλώνει πως «έχουμε πόλεμο». Όχι, δεν καλεί ακόμα τους πολίτες να πάρουν τα όπλα.

 

καταλογος

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου