Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μένιος Φουρθιώτης: Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Ο παρουσιαστής πέρασε όλη τη νύχτα στην Ασφάλεια και αργότερα αναμένεται να οδηγηθεί στα Δικαστήρια της Σχολής της οδού Ευελπίδων.

Ο γνωστός παρουσιαστής ερευνάται σχετικά με τους κάλυκες που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του, αλλά και αυτούς που είχαν βρεθεί στην Εκάλη. Η έρευνα επικεντρώνεται στο αν προέρχονται από το ίδιο καλάσνικοφ. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο Έλληνες δράστες, από γενετικό υλικό που βρέθηκε σε σακίδιο, το οποίο τους έπεσε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών εναντίον της μάντρας του σπιτιού του παρουσιαστή.

Χτες το βράδυ, αστυνομικοί «χτένιζαν» την περιοχή έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθώτη και παρουσία εισαγγελέα μπήκαν στο σπίτι του παρουσιαστή, από όπου κατέσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή και άλλα αντικείμενα προς εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη επειδή βρέθηκε σχέση του παρουσιαστή με τους δύο ποινικούς που πυροβόλησαν στην Εκάλη, αλλά και με τον μηχανισμό που εξερράγη έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου