Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Σάσα… σταμάτα»: Ο Κώστας Κατσαφάδος αποκαλύπτει στη Σάσα Σταμάτη: Ο πρωθυπουργός μου είπε ότι πάχυνα -Του απάντησα ότι φταίει η καραντίνα

Το τρίτο επεισόδιο της ανατρεπτικής διαδικτυακής εκπομπής της Σάσας Σταμάτη, είναι εδώ. Η αιχμηρή δημοσιογράφος φιλοξενεί στην εκπομπή της, «Σάσα… σταμάτα» στο TimeLine τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Κώστα Κατσαφάδο, ο οποίος μιλά για τα νέα του καθήκοντα, αλλά και για προσωπικά του θέματα, όπως για την απώλεια αγαπημένων του προσώπων. Ο ίδιος αποκαλύπτει μία συνομιλία του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το ότι στην καραντίνα πάχυνε, ενώ περιγράφει πως έκανε πρόταση γάμου στην σύζυγό του, στη Σαντορίνη.

 

Ο Κώστας Κατσαφάδος είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό. Ο πρώτος βουλευτής σε σταυρούς της Α’ Πειραιά και Νήσων στις τελευταίες εκλογές τοποθετήθηκε ως υφυπουργός Ναυτιλίας, αρμόδιος για θέματα κλάδου πλοίων. Μια εξέλιξη που ταιριάζει γάντι στον ίδιο, καθώς η ζωή και η πορεία του είναι συνυφασμένες με το μεγάλο λιμάνι. Γεννημένος στον Πειραιά και με καταγωγή από τον Λάκκο της Μέσα Μάνης, από την πλευρά του πατέρα του, και από την Κάρπαθο, από την πλευρά της μητέρας του, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής από την εφηβική του ηλικία. Αποφοίτησε ως οικονομολόγος από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με μεταπτυχιακά στον τουρισμό, την περίοδο εκείνη είχε διατελέσει υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ενώ το 2007 εκλέχθηκε γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής στην ΟΝΝΕΔ και από το 2012 έως το 2013 διετέλεσε και αντιπρόεδρος. Στα 23 του χρόνια εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Κερατσίνι, ενώ το 2006 νομαρχιακός σύμβουλος. Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων αναδείχθηκε το 2012, ενώ στις αναμετρήσεις του 2015 και του 2019 επανεξελέγη, και μάλιστα πρώτος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου