Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Αλέξανδρος στη φυλακή και η Εβίτα στον παλιό της έρωτα

Ανατροπές που κόβουν την ανάσα θα συμβούν στη συνέχεια του νέου σίριαλ του Mega, που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια

 

Ο Αλέξανδρος (Τάσος Νούσιας) θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα για την απόπειρα δολοφονίας της Βίκυς (Σοφία Μανωλάκου). Έτσι, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να κατηγορείται για φόνο εκ προμελέτης και θα του περάσουν χειροπέδες! Μεγάλη αναταραχή θα συμβεί στο σπίτι της οικογένειας Αξιώτη. Θα εισβάλει η αστυνομία και θα συλλάβει τον Αλέξανδρο, ενώ τα ενοχοποιητικά στοιχεία θα είναι αδιάσειστα, ώστε ο εισαγγελέας να τον οδηγήσει στη φυλακή για φόνο. Η πλεκτάνη έχει στηθεί για τα καλά και οι πραγματικοί ένοχοι, που έχουν «πλοκάμια» ακόμα και μέσα στην αστυνομία, θα φτάσουν την υπόθεση στα άκρα. Όσο κι αν ο Αλέξανδρος θα φωνάζει ότι είναι αθώος και πως δεν πέρασε ποτέ με το αυτοκίνητό του από εκεί που τον εντόπισε κάμερα τη στιγμή της απόπειρας δολοφονίας της δημοσιογράφου και ότι δεν γνωρίζει καν την κοπέλα, δεν θα τον πιστεύουν.

 

 

Η οικογένεια Αξιώτη ναι μεν θορυβείται από το γεγονός της σύλληψής του, αλλά δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τον βοηθήσει να βρει στοιχεία που θα τον απαλλάξουν από την κατηγορία. Άλλωστε και ο πεθερός του, ο Τζώρτζης Αξιώτης (Νίκος Νικολάου), ενέχεται σε αυτή την απόπειρα δολοφονίας, αλλά έχει αποκρύψει για τα καλά τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Ακόμα και η σύζυγος του Αλέξανδρου, η Εβίτα (Ιωάννα Παππά), αναρωτιέται αν πραγματικά ξέρει τον άντρα της. Σοκάρεται και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, δεδομένου μάλιστα πως τον έχει πιάσει να της λέει ψέματα και υποπτεύεται ότι την απατάει. Τον αγαπάει, τον θέλει, αλλά η οικογένειά της και το καλό της όνομα είναι πάνω απ’ όλα. Άλλωστε κι εκείνη κρύβει καλά κρυμμένα μυστικά που δεν του τα έχει αποκαλύψει και φοβάται μη βγουν στο φως.

 

Θυελλώδη ερωτικά τρίγωνα

 

Η μόνη που θα αψηφήσει τους πάντες και τα πάντα, ακόμα και το βίαιο άντρα της, τον Γιάννο (Κίμων Κουρής), είναι η Κλαίρη (Αναστασία Παντούση), που θα χρησιμοποιήσει όλους τους γνωστούς της για να καταφέρει να δει τον Αλέξανδρο στο κρατητήριο, αδιαφορώντας για τα σχόλια. Θέλει να μάθει από τον ίδιο την αλήθεια, αν και βαθιά μέσα της γνωρίζει πως ο Αλέξανδρος είναι αθώος. Και είναι η μόνη που θα παλέψει να βρει στοιχεία για την αθωότητά του. Θα μπει σε ένα τόσο επικίνδυνο παιχνίδι, που ούτε καν φαντάζεται! Όμως τον έχει ερωτευθεί με πάθος. Από την άλλη, η γυναίκα του, η Εβίτα, θα αναζητήσει στήριγμα και θα το βρει στον παλιό της έρωτα, τον Κωστή (Νίκος Πουρσανίδης), που, αν και τον πλήγωσε, επέστρεψε για να τη διεκδικήσει. Μόνο που η Εβίτα δεν γνωρίζει πως … παίζει με τη φωτιά, όχι μόνο γιατί ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει, αλλά διότι ο Κωστής δεν της λέει όλη την αλήθεια.

 

Επίσης, δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο πατέρας της είναι μπλεγμένος σε βρόμικα παιχνίδια, ακόμα και σε ένα φόνο! Το σίγουρο είναι πάντως πως τα δύο ερωτικά τρίγωνα Αλέξανδρος- Κλαίρη και Κωστής-Εβίτα θα «παίξουν» δυνατά, ενώ οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές! Όσο για τις ερωτικές σκηνές που θα δούμε στο μέλλον μεταξύ του Αλέξανδρου και της Κλαίρης, όπως μάθαμε, είναι… εντυπωσιακές. Θα «ρίξουν» τα social και θα ξετρελάνουν το πολυπληθές γυναικείο φαν κλαμπ του Τάσου Νούσια καθώς ήδη ο ηθοποιός, απλά και μόνο με τη σκηνή στην παραλία όπου… πρωτοέπαιξε ερωτικά με την Κλαίρη, άναψε «φωτιές».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου