Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μέγκαν και Χάρι ξεπουλάνε τη ζωή τους στο Netflix

Στο στόχαστρο των βρετανικών ΜΜΕ βρέθηκαν και πάλι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, οι οποίοι ενώ έχουν εμμονή με την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, «συμφώνησαν να πρωταγωνιστήσουν σε ριάλιτι του Netflix με τις κάμερες να ακολουθούν τα βήματά τους για τρεις μήνες».

 

Η εκπομπή θα ακολουθεί το ζευγάρι για τρεις μήνες και θα επικεντρωθεί στη φιλανθρωπική τους εργασία. Οι δυο τους έχουν υπογράψει συμφωνία με το Netflix ύψους 112 εκατομμυρίων λιρών για να κάνουν τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ενώ δεν είναι σαφές το αν θα επιτραπούν κάμερες στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Όπως αναφέρει η «Sun», συμφώνησαν να πρωταγωνιστήσουν στο συγκεκριμένο ριάλιτι του Netflix με στόχο τους να «δώσουν στο κοινό μια ματιά στη ζωή τους και τη φιλανθρωπική εργασία τους».

 

Μια πηγή είπε στη «Sun»: «Προφανώς το ζευγάρι ήθελε να τονώσει το ενδιαφέρον του κόσμου για θέματα που αφορούν το περιβάλλον και τη φτώχεια, αλλά το Netflix ήθελε περισσότερα. Η πλατφόρμα έκλεισε τη συμφωνία των πολλών εκατομμυρίων με το ζευγάρι, αφού τους πίεσε – τους εκβίασε σχεδόν- να δείξουν την προσωπική τους ζωή, έστω και στο πλαίσιο της φιλανθρωπίας». Ακόμα, το δημοσίευμα τονίζει ότι η Μέγκαν ελπίζει ότι μέσα από αυτού του είδους την προβολή οι τηλεθεατές θα δουν την πραγματική της εικόνα.

 

«Είναι υποκρισία»

 

Η Ίνγκριντ Σούερντ, εκδότρια του περιοδικού «Majesty» και βασιλική βιογράφος, δήλωσε ότι «είναι υποκρισία από πλευράς του ζευγαριού να συμφωνεί να λάβει μέρος σε κάποιου είδους ριάλιτι την ώρα που έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο για τις ΗΠΑ διεκδικώντας το δικαίωμά του στην ιδιωτικότητα, η οποία είχε καταπατηθεί στην Αγγλία. Κάνουν αυτό που έλεγαν ότι δεν θα κάνουν», τονίζει η Σούερντ.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου