Μπορεί το θέµα να µην είναι ακριβώς τηλεοπτικό, αλλά µιλάµε για σίριαλ µε πολύκροτα επεισόδια, τα οποία γίνονται πρώτο θέµα στις εγχώριες εκποµπές.
Έλενα Χριστοπούλου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κάποτε κολλητές, τώρα ορκισµένες εχθροί, συναντήθηκαν χθες το πρωί στις δικαστικές αίθουσες, καθώς εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά µέτρα του µοντέλου-παρουσιάστριας κατά της εταιρείας της µπούκερ (και κατά διαστήµατα tv περσόνας), µε την οποία παλαιότερα συνεργαζόταν. Συγκεκριµένα, η Ηλιάνα ζητεί τις συµβάσεις που υπεγράφησαν, στο όνοµά της, από την Έλενα κατά τη συνεργασία τους.
Σύµφωνα µε το «Πρωινό», στη δικαστική αίθουσα το κλίµα ήταν τεταµένο. Όταν η πρόεδρος τους πρότεινε να λύσουν το ζήτηµα εξωδικαστικά, η Παπαγεωργίου ζήτησε πάλι -ακόµα µία φορά τα έγγραφα από τη Χριστοπούλου. Η δικαστής φέρεται να ρώτησε τις δύο γυναίκες: «Είναι αργά για να τα βρείτε τώρα; Οικονοµική δυνατότητα για να έχετε δικηγόρους έχετε και οι δύο, την ψυχολογική όµως; Από το πρωί έχει ειπωθεί ότι είχατε µία σχέση µητέρας – κόρης. ∆εν θέλετε να βρεθεί λύση;». Το µοντέλο-παρουσιάστρια φέρεται να κοίταξε τη Χριστοπούλου, και, απευθυνόµενη σ’ αυτή στον πληθυντικό, να της είπε: «Θέλω τα χαρτιά, θα µου τα δώσετε;». Η Χριστοπούλου λέγεται πως απάντησε: «Έχουµε προσπαθήσει πολλές φορές να τα βρούµε. Τόσο καιρό δεν έχω κάνει κινήσεις, δεν έχω κάνει κάτι και δεν έχω βγει δηµόσια να µιλήσω. Από την αρχή ζητάω, για να παραλάβει τις συµβάσεις (η Ηλιάνα Παπαγεωργίου), να υπογράψει ένα χαρτί, γιατί το ζητάνε οι πελάτες». Με τη σειρά της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνέχισε: «Είχα µία µητέρα που µε βοηθούσε».
Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε τις δικές του πληροφορίες στο ρεπορτάζ: «Εγώ µαθαίνω ότι το ποσό που θεωρεί η πλευρά της κυρίας Παπαγεωργίου ότι είναι διαφυγόντα κέρδη, είναι ένα ποσό εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, εξαψήφιο! Όταν λέω εκατοντάδων χιλιάδων, µιλάµε πάνω από 200 και 300 χιλιάρικα. Έτσι µαθαίνω εγώ. Στα δικαστήρια δεν φτάνεις για 20 χιλιάρικα».
*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 6/3/2025
