Το πρωί της Τετάρτης στο «Happy Day» αναφέρθηκαν στο σημερινό δημοσίευμα του Youweekly που υπογράφει η Τζώρτζια Συρίχα και αφορά την Έλενα Παπαρίζου, καθώς μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου παίρνει διαζύγιο από τον Ανδρέα Καψάλη.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας δεν μένουν πλέον μαζί κι έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.
Δείτε επίσης: Έλενα Παπαρίζου: “Γιατί να μην έχω autocue; Εδώ έχουν οι πιο έμπειροι, δεν θα έχω εγώ;”
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε:
«Αυτό που έμαθα εγώ από δικούς της ανθρώπους είναι ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι ένας άνθρωπος που δε μιλάει για τα προσωπικά της, δεν θέλει να δίνει τροφή, δεν θέλει να γίνονται σχόλια. Ωστόσο άνθρωπος που την ξέρει καλά, μου είπε ότι όντως περνάει μία κρίση ο γάμος της κι αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί στο σπίτι. Ωστόσο αυτοί που τους ξέρουν και τους αγαπούν, θέλουν να πιστεύουν ότι είναι μία κρίση που θα ξεπεραστεί. Κι αυτό ελπίζουμε κι εμείς γιατί είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που ποτέ δεν έχει απασχολήσει τα Μέσα, που ποτέ δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους μίας όμορφης πορείας, ενός πολύ ήσυχου έγγαμου βίου με αγάπη, με στοργή».
Δείτε ακόμη: Έλενα Παπαρίζου – Τόνι Μαυρίδης: “Θέλει να πουλήσει το μερίδιό της, εμείς θα της καταβάλουμε τις 60.000 ευρώ”
Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε από την πλευρά της:
«Οι δικοί της άνθρωποι μιλάνε για μία διάσταση που ελπίζουν να είναι προσωρινή».
