Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να διαμαρτυρηθεί για τα media που ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.
Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης, σοκαρίστηκε με την απρεπή εκφορά λόγου και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στην Ζέτα Θεοδωροπούλου που ήταν στην τηλεφωνική γραμμή της «Super Κατερίνα».
«Είπε την λέξη την κακιά; Είπε κάτι τέτοιο για μία κοπέλα; Είναι ανοιχτό το το προφίλ του;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με την Ζέτα Θεοδωροπούλου να απαντά:
«Από εκεί και πέρα δεν ξέρω. Εμένα με έχει μπλοκαρισμένη από την 25η Μαρτίου, που ήρθε εδώ στην Ελλάδα με την Ρουμάνα και τα είχε βγάλει όλα η Soulaglamorous. Με συγχωρείτε, δεν είναι κακό να έχει κάποιος προσωπική ζωή. Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, απλά οφείλουμε να προστατεύουμε κάπως και τα παιδιά μας και την οικογένειά μας. Όσον αφορά το νέο του story, δεν έχω πρόσβαση και δεν με ενδιαφέρει να ψάχνω και να κοιτάω. Έχω μάτια για να σαγηνεύουν πλέον».
«Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι καλός μπαμπάς, όποτε θα έρθει εδώ θα παίξει και θα ασχοληθεί. Απλά δίνει αλλού προτεραιότητες» συμπλήρωσε η influencer – μοντέλο.
![](https://www.media.gr/wp-content/uploads/2023/03/media-1.png)