Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ξεκίνησε να μαγειρεύει τα γιουβαρλάκια του στην στήλη του στο “Buongiorno” και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε…
Η… κατάλληλη θερμοκρασία κατανάλωσης του συγκεκριμένου φαγητού έκανε τους δύο άντρες να έρθουν σε διαφωνία.
“Εγώ μπορώ να φάω μία κατσαρόλα ολόκληρη. Βέβαια, είναι φαγητό μπελαλίδικο, γιατί πρέπει να φτιάξεις έναν ωραίο ζωμό. Είναι πάρα πολύ ωραίο φαγητό όμως και τρώγεται και το καλοκαίρι κρύο” είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
“Το καλοκαίρι κρύο το γιουβαρλάκι δεν τρώγεται, βρε Δημήτρη μου. Ειδικά αν είναι αβγολέμονο. Τι κρύο; Τι είναι; Γκασπάτσο είναι;” σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος για Φλέσσα: “Εγώ ήμουν ανέκαθεν θαυμαστής” – Σκορδά: “Για άλλους λόγους…”
“Τι εννοείς; Δεν τρως κρύο αβγολέμονο; Μωρή βλαχάρα, μου έμαθες και τη γκασπάτσο; Παιδιά, σας παρακαλώ. Συγγνώμη, το καλοκαίρι δεν τρως κρύο μουσακά; Δεν έχει μπεσαμέλ; Ε εδώ έχει αβγολέμονο αντί για μπεσαμέλ” του απάντησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με χιούμορ.
“Αλεύρι δεν θα βάλεις; Εμένα η μαμά μου και η θεία μου πριν τα βάλουν στην κατσαρόλα, τα αλευρώνουν” παρατήρησε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.
“Εκτιμώ τη μαμά και τη θεία σου αλλά δεν μαγειρεύουμε όλοι το ίδιο. Εγώ θεωρώ ότι το αλεύρι τα κάνει λίγο στούμπο” της απάντησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Δείτε ακόμη: Δημήτρης Σκαρμούτσος: Η ατάκα της Φαίης Σκορδά που “γκρέμισε” το πλατό – “Με γά…σε!”