Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Fipster έδειξε το κινητό του στους ρεπόρτερ: “Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος; Είστε σίγουροι ότι μιλάει για μένα;”

“Εγώ τον Στηβ Μιλάτο δεν τον ξέρω προσωπικά”

Ο Fipster μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και απάντησε στα όσα είπε ο Στηβ Μιλάτος για τον ίδιο σε προηγούμενες δηλώσεις του.

Ο YouTuber, μετά τα σχόλια που έγιναν από το μοντέλο, ο οποίος τον χαρακτήρισε “κομπλεξικό, κακό άνθρωπο και δημοσιοσχεσάκια” είπε:

“Ποιος; Παιδιά, τι λέτε; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος; Του έστειλα εγώ μήνυμα για συνέντευξη; Είστε σίγουροι ότι μιλάει για μένα;” αναρωτήθηκε ο YouTuber και άνοιξε τα μηνύματα στο Instagram.

 

Δείτε επίσης: Στιβ Μιλάτος για Fipster: “Αφού μου πήρε τη συνέντευξη… unfollow, όταν είσαι κομπλεξικός και κακός άνθρωπος αυτό κάνεις”

 

“Εγώ τον Στηβ Μιλάτο δεν τον ξέρω προσωπικά. Ξέρω ότι είναι ένα μοντέλο που έκανε καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά μέχρι εκεί” πρόσθεσε.

“Δες κι εσύ εδώ στο κινητό μου. Του είχα στείλει το 2019 και είχαμε μιλήσει για να έρθει να κάνει ένα guest με τη Βάνια. Τελικά δεν μπορούσε και μου είπε ότι δεν θα έρθει. Τώρα το Σάββατο μου έστειλε «unfollow ε;». Και νόμιζα ότι το είπε για άλλο πράγμα” είπε στη συνέχεια ο Fipster, δείχνοντας τα μηνύματα στους δημοσιογράφους.

“Δεν έχω την απαίτηση να με συμπαθούν όλοι, όπως κι εγώ δεν συμπαθώ πολύ κόσμο. Αλλά να πω κάποιον κακό άνθρωπο;” κατέληξε στις δηλώσεις του ο Fipster.




Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου