Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Αντωνά για Λιάγκα: “Δεν το κρύβω αλλά είναι κάτι το οποίο θέλω να το προστατεύσω”

“Σίγουρα σαν γυναίκα θέλω να κάνω οικογένεια, όταν προχωρήσει μια κατάσταση, θα το μοιραστώ…”

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί στο “Happy Day” και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγο διάστημα μετά την απώλεια της μητέρας της.

Για πρώτη φορά η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε πιο “ανοιχτά” για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

“Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία και γνωρίζεις έναν άνθρωπο, σίγουρα είσαι επιφυλακτική στην αρχή, ειδικά όταν είναι και ένα προβεβλημένο πρόσωπο. Είναι ένα κομμάτι που θέλω να κρατήσω κλειστό για εμένα, γιατί πάνω από όλα σέβομαι τη σχέση αυτή, εμένα αλλά και τον άλλον άνθρωπο” εξομολογείται η Μαρία Αντωνά.

“Δεν το κρύβω αλλά είναι κάτι το οποίο θέλω να το προστατεύσω. Είμαι πολύ χαρούμενη” συμπληρώνει η ραδιοφωνική παραγωγός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Οι νέες φωτογραφίες τους από δείπνο στην Γλυφάδα

 

“Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να κάνεις σχέδια. Το τι επιφυλάσσει η μοίρα και ο Θεός δεν το ξέρουμε. Προς το παρόν έχω μια γατούλα και ένα σκυλάκι. Σίγουρα σαν γυναίκα θέλω να κάνω οικογένεια, είμαι ένα συναισθηματικό παιδί και έχω πολλή αγάπη μέσα μου” παραδέχεται σε άλλο σημείο η Μαρία Αντωνά.

“Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν συζητούσα γι αυτή τη σχέση μου, γιατί δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί. Όταν προχωρήσει μια κατάσταση, θα το μοιραστώ και με τους φίλους μου και με τους ανθρώπους που έχω πολύ κοντά μου. Το πιο σημαντικό κομμάτι για εμένα είναι οι φίλοι, ειδικά αυτή τη χρονιά που για εμένα ήταν αρκετά δύσκολη” καταλήγει η Μαρία Αντωνά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

 

Δείτε ακόμη: Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο της μητέρας της – “Αυτό που με σόκαρε πιο πολύ ήταν η εικόνα της”

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου