Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο “Κόσμος μέσα μας” με την Ίνα Ταράντου απόψε στο ATTICA TV

Στο σημερινό επεισόδιο ταξιδεύει στην Άνδρο

Η Ίνα Ταράντου επιστρέφει με το τρίτο επεισόδιο της νέας εκπομπής «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ» απόψε τα μεσάνυχτα αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ATTICA TV. Σε έναν τηλεοπτικό ρόλο που αγαπά, η Ίνα Ταράντου συναντά ανθρώπους που μας εμπνέουν, σε μέρη που τους έχουν καθορίσει ώστε να ξεδιπλώσει τον κόσμο μέσα τους… τον «ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ»!

Σε σημερινό επεισόδιο ταξιδεύουμε στην Άνδρο, για να συναντήσουμε τρεις νησιώτες στην ψυχή που άφησαν την πόλη και εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Άνδρο. Η Ίνα Ταράντου συναντά τον Δημήτρη Ζάννες, τον Αλέξανδρο Κωστή και τον κύριο Μιχάλη με τον καθένα να διηγείται τη δική του όμορφη ιστορία.

Ο Δημήτρης Ζάννες, ο φύλακας της θάλασσας, μας υποδέχεται στο καΐκι του και μας μιλά για το μακροχρόνιο έργο του, την προστασία της θαλάσσιας πανίδας σε όλη την Ευρώπη. Ο Αλέξανδρος Κωστής μας φιλοξενεί στο κτήμα του και μας μυεί στη φιλοσοφία της περπατοκουλτούρας, δηλαδή της τέχνης του να σχεδιάζεις τη ζωή με βιώσιμο τρόπο.Τέλος, ο κύριος Μιχάλης, γιατρός στο επάγγελμα, κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν για να μας μιλήσει για το κτήμα και το σπίτι που είναι εκεί από το 1700, αλλά και για τα συναρπαστικά παιδικά χρόνια που έζησε περιτριγυρισμένος από φύση και θάλασσα στο νησί.

 

Από τις απομακρυσμένες γωνιές της Ελλάδας μέχρι την πολύβουη Αθήνα, ακολουθούμε τους ήρωες μας για να ανακαλύψουμε τρόπους ζωής, μηνύματα και αξίες. Κάθε Πέμπτη τα μεσάνυχτα στο ATTICA TV «ταξιδεύουμε στα βάθη της ψυχής των ανθρώπων» κάνοντας ένα οδοιπορικό στην καθημερινότητα τους, στο παρόν και στο παρελθόν τους, στα ανεξίτηλα σημάδια που αφήνουν οι εμπειρίες, μέσα μας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου