Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Live You”: Ο Άρης Πορτοσάλτε τραγούδησε στην Μαρία Αναστασοπούλου για τα γενέθλιά της

Δείτε την έκπληξη που της έκαναν οι συνεργάτες της

Η Μαρία Αναστασοπούλου είχε γενέθλια σήμερα Τετάρτη 23/10 και ο Άρης Πορτοσάλτε μαζί με τους συνεργάτες τους δεν θα μπορούσαν να μην της έχουν ετοιμάσει μια ιδιαίτερη έκπληξη στον αέρα του “Live You“.

Γι’ αυτό και απρόσμενα, τόσο η ίδια όσο και το τηλεοπτικό κοινό, είδαν ένα απόσπασμα με ευχές συνεργατών.

Αμέσως μετά, δε, δυο δημοσιογράφοι της εκπομπής ήρθαν στο πλατό με μια τούρτα ανά χείρας προκειμένου να ευχηθούν στη Μαρία Αναστασοπούλου και να της τραγουδήσουν το «χρόνια πολλά».

Μάλιστα, η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια δεν έκρυψε την έκπληξη της ενώ αποκάλυψε πως είχαν ήδη μαζευτεί αρκετές τούρτες στο γραφείο.

“Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομαδάρα μας! Είναι τόσο ωραίο να δουλεύεις με νέα παιδιά” είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου, αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις ευχές, για να ακολουθήσει η τούρτα στο πλατό και το σβήσιμο το ενός κεριού.

“Να ξέρετε ότι από εσάς, εμείς εδώ οι δύο που υποτίθεται πως είμαστε λίγο πιο μπροστά αλλά όλοι μαζί είμαστε, παίρνουμε ζωή από εσάς και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Καμαρώνουμε πολύ που είμαστε όλοι μαζί” πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Μαρία Αναστασοπούλου στον αέρα της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου