Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: “Η στιγμή που θα μιλήσω για κάτι είναι όταν θα είμαι σίγουρη γι αυτό και τα παιδιά μου θα ξέρουν”

“Αισθάνομαι λίγο αμήχανα…”

Το “Πρωινό Σουσου” βρέθηκε στα παρασκήνια του “My Style Rocks” και εκεί η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής.

“Αυτή είναι η 4η σεζόν για μένα, η 8η για το πρόγραμμα. Είναι η οικογένειά μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Έλενα Χριστοπούλου, είναι η κολλητή μου και φυσικά η νονά του γιου μου” δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

“Αισθάνομαι λίγο αμήχανα όταν με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή. Έχω εξηγήσει πολλές φορές πως η στιγμή που θα μιλήσω για κάτι είναι όταν θα είμαι σίγουρη για αυτό και τα παιδιά μου θα ξέρουν πριν από οποιονδήποτε άλλο” εξομολογείται η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καραβάτου: “Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου”

 

“Είμαι πολύ σύμφωνη με την αλλαγή που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στις εκπομπές. Πολλά από αυτά που είχαμε πει σε εκπομπές πριν 20 χρόνια δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουν ειπωθεί και δεν θα ήθελα να τα ακούω να λέγονται σήμερα” απαντά η Κατερίνα Καραβάτου για την πολιτική ορθότητα στον δημόσιο λόγο.

“Είναι ένα σημείο των καιρών και θα αρχίσει σιγά-σιγά να εξαφανίζεται όλο αυτό… ή τουλάχιστον αυτή είναι η ελπίδα μου” καταλήγει κλείνοντας τις δηλώσεις της η Κατερίνα Καραβάτου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου