Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ηρακλής Τσουζίνοφ: “Είχα ορκιστεί από πολύ μικρός ότι δεν θα το κάνω”

“Την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι η Νάσια είναι έγκυος, σκέφτηκα…”

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ μίλησε στο “Happy Day” για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και τον ρόλο του πατέρα.

“Η σύντροφός μου, η Νάσια, είναι 27 κι εγώ 24 ετών. Γενικά είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι, αν και στην αρχή ξεκινήσαμε με φόβο. Είχαμε πανικοβληθεί, γιατί δεν ήταν στο πρόγραμμα αλλά όχι και κάτι που δεν θέλαμε. Βλέποντας λίγο γύρω μου, καταλαβαίνω ότι πολύς κόσμος δεν το έχει προγραμματισμένο. Θέλουμε να το ζήσουμε” δηλώνει το μοντέλο.

“Δεν είμαστε πάρα πολύ καιρό μαζί αλλά είναι σαν να γνωριζόμαστε αιώνες. Το πόσο πολύ μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο μέσα στη σχέση είναι απίστευτο, δεν το ‘χω ξαναζήσει” παραδέχεται το νεαρό μοντέλο.

“Θα είμαι ειλικρινής. Την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι η Νάσια είναι έγκυος, σκέφτηκα ότι δεν θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου. Δεν μου αρέσει. Επειδή έζησα από πρώτο χέρι τι έχει περάσει η μητέρα μου με μένα μόνη της, είχα ορκιστεί από πολύ μικρός ότι δεν θα το κάνω” εξομολογείται στη συνέχεια ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

“Πανικοβλήθηκα στην αρχή αλλά μετά είπα: όχι, Ηρακλή, δεν θα τρομάξεις. Θα είμαι παρών. Μέσα από αυτό θα ξαναγεννηθούμε, είναι πολύ όμορφο” συμπληρώνει ο Ηρακλής Τσουζίνοφ στην κάμερα του Happy Day, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου το επόμενο διάστημα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου