Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Βερλέκης: “Πολύς κόσμος φοβάται να φλερτάρει και να αγγίξει γιατί υπάρχει ο φόβος της καταγγελίας”

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τα χρήματα που έπαιρνε από τον «Σασμό»

Συνέντευξη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στον Ισίδωρο Φίκαρη παραχώρησε ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τα χρήματα που έπαιρνε από τον «Σασμό».

«Πολύς κόσμος φοβάται να φλερτάρει, φοβάται να αγγίξει, γιατί υπάρχει ο φόβος της καταγγελίας. Το metoo δεν άλλαξε το θέατρο. Στο παρελθόν έχω ζήσει χειρότερα πράγματα που δεν έβγαιναν στη φόρα. Όταν λέμε πολύ χειρότερα, εννοούμε πολύ χειρότερα. Υπάρχει βέβαια και η απόκρουση, αν δεν σου αρέσει κάτι μπορείς να το αποκρούσεις», είπε αρχικά ο Νίκος Βερλέκης.

Ο Νίκος Βερλέκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Φιλιππίδης, αλλά και όλοι όσοι έχουν καταγγελθεί και δικαστεί, όταν βγαίνουν από τη φυλακή ζητάμε να επανενταχθούν στην κοινωνία. Άρα, γιατί να μην επανενταχθεί και ο Φιλιππίδης, αν και εφόσον είναι αληθινά αυτά που έχουν πει. Δεν πρέπει και αυτός να επανενταχθεί και να αρχίσει πάλι να δουλεύει».

Σχετικά με τον Σασμό, ο Νίκος Βερλέκης είπε: «Ήταν δική μου επιθυμία να μπω στον Σασμό. Με πήραν τηλέφωνο και πήγα και έκανα αυτό το ρόλο. Έχω διάφορες συζητήσεις, θα δω τι θα κάτσει. Δεν ξέρω πολλούς ηθοποιούς που να έχουν κάνει πολυκατοικίες από το επάγγελμα. Είναι ελάχιστοί αυτοί που έχουν βγάλει αρκετά χρήματα» και σε ερώτηση για το αν η αμοιβή του από τον Σασμό ήταν υπέρογκη, έβαλε τα γέλια και σημείωσε:«Δεν ήταν καθόλου υπέρογκο το ποσό. Ήταν ένα συνηθισμένο ποσό που δίνουν στους ηθοποιούς που τους έχουν για γκεστ σταρ».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου