Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

“Cash or Trash”: Μια δυνατή διαπραγμάτευση ξεκινά στο δωμάτιο των αγοραστών

Καθημερινά στις 17.30

Σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο “Cash or Trash” η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.

Ο Κωνσταντίνος ικανοποιεί τη μεγάλη του επιθυμία, να βρεθεί με το αντικείμενό του στο Cash Or Trash!

Ο ιδιοκτήτης και οδηγός λιμουζίνας γάμων και όχι μόνο, περνάει στο δωμάτιο των αγοραστών με άνεση και πηγαίο χιούμορ, για να… παζαρέψει μια καλή συμφωνία.

Η Ρενάτα έρχεται από την Αθήνα στο Cash or Trash, αν και έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Τουρκία, κάνοντας εκεί ένα όνειρό της πραγματικότητα. Η πωλήτρια ήταν ιδιοκτήτρια του πρώτου ελληνικού καφενείου στην Κωνσταντινούπολη, που αποτέλεσε πολλές φορές σημείο αναφοράς για τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως, όχι μόνο για τον καλό καφέ που σέρβιρε, αλλά και για τις προσωπικότητες που σύχναζαν εκεί.

Στο δωμάτιο των αγοραστών ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα δημοπρασία για ένα υπέροχο αντικείμενο από μια ξεχωριστή πωλήτρια.

Ο περιπετειώδης Λεωνίδας έχει συγκεντρώσει από τα ταξίδια του πολλές εμπειρίες, αλλά και αρκετά ενδιαφέροντα αντικείμενα. Η μάσκα, που φέρνει στο Cash or Trash, εξιστορεί από μόνη της την ιστορία του τόπου καταγωγής της.

Μια δυνατή διαπραγμάτευση ξεκινά στο δωμάτιο των αγοραστών και μια νέα ιστορία γράφεται στο «βιβλίο εμπειριών» του Λεωνίδα!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου