Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: “Τι θα κάνει ο Χρήστος Μάστορας; Τον Καζαντζίδη; Δεν νομίζω…”

“Μου φαίνεται πολύ ετερόκλητο, δεν γίνεται”

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα και για την ταινία που υποδύεται τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Η ηθοποιός φάνηκε πως δεν ήταν ενήμερη για την επικείμενη κυκλοφορία της συγκεκριμένης ταινίας, έκανε ωστόσο τα σχόλιά της για τον τραγουδιστή και την προσπάθειά του.

“Τι θα κάνει ο Χρήστος Μάστορας; Θα κάνει ο ίδιος τον Καζαντζίδη; Δεν ξέρω τι να σας πω τώρα. Όλο μου λέτε πράγματα για να με τσιγκλάτε νομίζω” είπε αρχικά έκπληκτη.

“Είναι ένα γλυκύτατο παιδί με πολύ ωραία προσωπικότητα. Ανήκει στη νέα γενιά και είναι εξαιρετικός αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνει. Μάλλον εσείς τα λέτε αυτά” σχολίασε η ηθοποιός καθώς δεν ήξερε ότι η ταινία με τον τραγουδιστή είναι γεγονός.

 

Δείτε επίσης: Χρήστος Μάστορας: “Γύρισα από την ταινία κι ήμουν Καζαντζίδης. Μιλούσα διαφορετικά κι άρχισαν να…”

 

“Μου φαίνεται πολύ ετερόκλητο, δεν γίνεται. Κάποια πρότυπα δεν αγγίζονται. Αν τα καταφέρει, θα είναι μία έκπληξη σίγουρα” τόνισε στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει επισήμανε:

“Δεν θέλω να μιλάω πολύ για το θέμα της υγείας μου. Θα είναι μία δύσκολη περίοδος αλλά ας δίνουμε αγάπη στους ανθρώπους που παλεύουν”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου