Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ξέσπασε ο Θάνος Κιούσης για το “5×5”: “Έπεσα από τα σύννεφα, τον… κλαίμε τον μακαρίτη”

“Κάποιος δημοσιογράφος δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του”

Ο Θάνος Κιούσης μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star” και εξέφρασε την ενόχλησή του για δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και αναφέρουν πως το τηλεπαιχνίδι “5×5” που παρουσιάζει, διακόπτεται πρόωρα λόγω χαμηλής τηλεθέασης στον ΑΝΤ1.

“Ξέρω γιατί έχεις έρθει. Έπεσα από τα σύννεφα. Ήρθα στην εκπομπή και με ρωτούσαν αν διάβασα όσα γράφονται. Τον… κλαίμε τον μακαρίτη. Πρέπει να μιλήσω και κομψά. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος γράφει αυτές τις… μην πω” είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

“Δεν υπάρχει πιο ωραίο κλίμα από τον ΑΝΤ1 εδώ και το παιχνίδι μας, είμαστε μια χαρά. Ψάχνουμε και τους καλεσμένους μας για τα special επεισόδια που ετοιμάζουμε για το Σαββατοκύριακο” πρόσθεσε ο Θάνος Κιούσης.

“Έβαλα τα γέλια. Μετά άρχισα να σκέφτομαι ποιος τα έχει γράψει όλα αυτά. Κάποιος δημοσιογράφος δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του και σου λέει: πώς θα δικαιολογήσω το site μου και θα βγάλω λίγα χρήματα, ας γράψω μία μπούρδα” σχολιάζει ο παρουσιαστής για το δημοσίευμα.

“Το παιχνίδι έχει αποδείξει την πορεία του. Όλοι είναι ευχαριστημένοι. Μπορεί και λόγω επικαιρότητας να μην έχει τηλεθέαση κάποιες μέρες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα του πάρουμε το κεφάλι; Λυπάμαι ώρες-ώρες που διαβάζω τέτοια πράγματα” ξεκαθαρίζει ο Θάνος Κιούσης.

“Δεν είναι προτιμότερο να με ρωτήσουν αν ισχύει ή όχι; Τώρα θα γίνει βούκινο από το πουθενά, από το τίποτα. Με βλέπεις λίγο αναστατωμένο αλλά δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Απεναντίας, το κανάλι με πήρε και μου είπε ότι, αν διαβάσω κάτι τέτοιο, να μην ανησυχήσω” κατέληξε στις δηλώσεις του ο παρουσιαστής.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου