Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Οι λαμπερές παρουσιάστριες που δεν βρήκαν τηλεοπτική στέγη για την νέα σεζόν και τα επόμενα σχέδια τους

Δείτε το ρεπορτάζ

Αν κάτι χαρακτηρίζει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι η απουσία αρκετών λαµπερών γυναικείων ονοµάτων από τη µικρή οθόνη, για κάποια εξ αυτών πρώτη φορά έπειτα από δεκαετίες αδιάλειπτης τηλεοπτικής παρουσίας. Σε κάποιες περιπτώσεις τα σενάρια για την τηλεοπτική τους επιστροφή είναι ενεργά, σε άλλες η εικόνα στην παρούσα φάση, όπως διαµορφώνεται, είναι θολή.

«Καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθηµερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαµπάκι µου και δεν θα ξαναµπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το ‘‘κάθε µέρα’’, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο». Με αυτή τη φράση αποχαιρέτησε το κοινό του Mega το προηγούµενο καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη, µε την ολοκλήρωση του τριετούς συµβολαίου της, που οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να µην ανανεώσουν. Αυτό δεν σηµαίνει βέβαια πως έσβησε οριστικά το φως της τηλεόρασης για την Ελένη Μενεγάκη. Τώρα πλέον θα ανάψουν οι βραδινοί προβολείς.

∆ύο τηλεοπτικοί σταθµοί έχουν δείξει ενδιαφέρον για να εντάξουν τη «βασίλισσα» στο δυναµικό τους. Οµως αυτή η επιστροφή αργεί ακόµη. Πρώτα θα βρεθούν τα κατάλληλα format, είτε adaptations (δηλαδή ξένα προγράµµατα που θα προσαρµοστούν στην εγχώρια τηλεόραση) είτε πρωτότυπες ιδέες που θα «κουµπώνουν» στην τηλεοπτική προσωπικότητα της Ελένης Μενεγάκη, και εν συνεχεία η παρουσιάστρια θα αποφασίσει το επόµενο τηλεοπτικό βήµα, που δεν πρόκειται να υλοποιηθεί πριν από το φθινόπωρο του 2025. Συµφωνία βέβαια µε κανάλι µπορεί να υπάρξει νωρίτερα, ακόµα και µέσα στην επόµενη άνοιξη, και εφόσον πέσουν οι υπογραφές θα ανακοινωθεί.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, µετά το αιφνιδιαστικό τηλεοπτικό της διαζύγιο µε τον Alpha ύστερα από απόφαση του καναλιού να αδρανοποιήσει την απογευµατινή ζώνη του και να προβάλλει µαγνητοσκοπηµένα προγράµµατα και επαναλήψεις, είχε προτάσεις για µεταφορά της εκποµπής της σε άλλη συχνότητα. Αρχικά από το Action 24 αλλά και από το Open, όπου κάποια στιγµή οι συζητήσεις ήταν προχωρηµένες.

Οµως η αβεβαιότητα που επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθµό της Παιανίας έφερε και το φινάλε στις κουβέντες αυτές. Εχοντας επικεντρωθεί στο site της, η Τατιάνα Στεφανίδου, όπως η ίδια ανακοίνωσε, αποφάσισε τη φετινή σεζόν να µείνει εκτός µικρής οθόνης.

Εκτός µικρής οθόνης για δεύτερη συνεχή σεζόν έµεινε και η Βίκυ Καγιά, που αυτό το διάστηµα έχει επικεντρωθεί απόλυτα στην οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια συζητούσε µε τον Σκάι για ένα πρότζεκτ µόδας παρόµοιο µε το «My Style Rocks», ωστόσο τελικά δεν υπήρξε συµφωνία. Τώρα σενάρια, που δεν επιβεβαιώνονται ούτε από την ίδια ούτε και από το κανάλι, αναφέρουν πως ίσως να τη δούµε ξανά στο GNTM, όταν αυτό επιστρέψει στη συχνότητα του Star.

«Αν έκανα τώρα τηλεόραση θα έκανα κάτι µε µοντέλα, όχι όµως το GNTM, κάτι άλλο», δήλωσε προ ολίγων ηµερών στην κάµερα του ΑΝΤ1. Φυσικά η παρουσιάστρια έχει πολλές εµπορικές συνεργασίες που τρέχουν αυτή την περίοδο και νέες που ξεκινούν σύντοµα.

Σε αναµονή βρίσκεται και η Μπέττυ Μαγγίρα, µετά το τέλος της συνεργασίας της µε τον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια, που δεν έκρυψε την πικρία της για την ολοκλήρωση του «I Love Sou Kou», έκανε και εκείνη κάποιες συζητήσεις που δεν προχώρησαν. Ωστόσο πληροφορίες, που στην παρούσα φάση δεν επιβεβαιώνονται από τις εµπλεκόµενες πλευρές, αναφέρουν πως είναι ανάµεσα στα υποψήφια πρόσωπα για την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού του Star, «1% Club».

Το όνοµα της Μαρίας Μπακοδήµου ακούστηκε έντονα για εκποµπή στη ∆ηµόσια Τηλεόραση, εκεί όµως οι διαδικασίες έγκρισης µιας παραγωγής είναι αρκετά πιο σύνθετες και χρονοβόρες σε σχέση µε τα ιδιωτικά κανάλια. Η παρουσιάστρια -ως γνωστόν- αυτή τη στιγµή δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην υγεία της, µετά το ξαφνικό πρόβληµα που αντιµετωπίστηκε ευτυχώς επιτυχώς, όµως την οδήγησε σε νοσηλεία στη ΜΕΘ γνωστού νοσοκοµείου.

Βραχύβια αποδείχθηκε η τηλεοπτική επιστροφή τόσο της Ιωάννας Μαλέσκου όσο και της Αννας ∆ρούζα. Και οι δύο εντάχθηκαν πέρσι στο πρόγραµµα του Open, η πρώτη µε το ριάλιτι «TV Queen» και η δεύτερη µε τη βραδινή εκποµπή «Οσα (δε) λέµε», που ολοκληρώθηκαν σε διάστηµα µικρότερο των τριών µηνών. ∆εν υπάρχουν πληροφορίες για τηλεοπτικό τους comeback.

Αντίθετα, σε συζητήσεις για επιστροφή τους και πάλι στο Open είναι τόσο η Αννίτα Πάνια (µε χορηγούµενη εκποµπή) όσο και η Κατερίνα Ζαρίφη (για εκποµπή το Σαββατοκύριακο).

*Δημοσιεύθηκε στην Κυριακάτικη Απογευματινή τις 13/10/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου