Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Λέχου: Ξεκαθαρίζει τη θέση της για τον υποτιθέμενο καβγά με την Αθηναΐδα Νέγκα

Όσα είπε στην εκπομπή Action Weekend

Το πρωί του Σαββάτου (12/10), η Κατερίνα Λέχου παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή Action Weekend για να ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με ένα ψευδές δημοσίευμα που την εμπλέκει σε καβγά με την παρουσιάστρια του σταθμού, Αθηναΐδα Νέγκα.

Η γνωστή ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να διαψεύσει τις φήμες και να δώσει τέλος στις λανθασμένες πληροφορίες που κυκλοφορούν, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία τέτοια ένταση ή διαφωνία με τη Νέγκα.

«Η ζωή με εκπλήσσει πάντοτε. Φανταστείτε ότι δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά, με ενημέρωσαν κάποιοι φίλοι. Ας προσπαθήσουμε σε αυτούς τους καιρούς, επειδή είναι λίγο δόλιοι, να μην χάνουμε την κριτική μας σκέψη και πέφτουμε σε παγίδες».

«Τώρα τι να σας πω; Το κρίμα είναι ότι δεν μπορούμε να βρούμε μία άκρη. Ουσιαστικά, διά στόματος εμού παροτρύνουν τον κόσμο να επενδύσει χρήματα σε ένα σάιτ, προκειμένου να βγάλει λεφτά χωρίς να κάνει επί της ουσίας τίποτα. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, δεν είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος», συμπληρώνει η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Action24.

«Όλη η συνέντευξη όπως αναπαράγεται μέσω του Instagram, αν κάποιος με ξέρει όλα αυτά τα χρόνια, καταλαβαίνει ότι δεν συνομιλώ με αυτόν τον τρόπο, δεν χρησιμοποιώ τέτοια λόγια. Παράφρασαν όλη τη συνέντευξη με την κυρία Νέγκα», επισημαίνει η Κατερίνα Λέχου για το επίμαχο περιστατικό απάτης.

«Εγώ αυτό που έχω να πω στους ανθρώπους που μπορεί να περάσει έστω και ένα λεπτό κάτι τέτοιο από το μυαλό του, να αναλογιστεί τι είναι ο καθένας και τι έχει κάνει, για να κρίνουν αν είναι αλήθεια η όχι. Πήρα τον δικηγόρο μου και μου είπε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπίσουν από πού έχουν βγει αυτά τα πράγματα. Δεν βγάζεις άκρη» ανέφερε η ηθοποιός και τόνισε ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει τη νομική οδό.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου