Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Έχω παιδιά”: Backstage βίντεο από τα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας οικογενειακής κωμικής σειράς του MEGA

H νέα οικογενειακή κωμική σειρά «Έχω παιδιά» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA. Τέσσερα πρωτότυπα επεισόδια έρχονται back to back από τη Δευτέρα 14 έως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 21:00.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα, η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», με τη Δανάη Μπάρκα, βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς και απέσπασε δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Η Ευγενία Σαμαρά δήλωσε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι πολύ αγχωμένη, με ανυπομονησία για το γίνεται. Έχουμε πολύ ωραίο κλίμα στη σειρά, με όλους έχουμε βρει μια πρωτοφανή οικειότητα για αρχή γυρισμάτων». Και συμπλήρωσε για τον ρόλο της: «Η Σάρα είναι μια γυναίκα, μητέρα πια, η οποία έχει αφήσει τη δουλειά της. Τη βρίσκουμε σε μια φάση που δεν δουλεύει και έχει «φρικάρει». Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη δουλειά είναι ότι οι δύο αυτοί άνθρωποι είναι «τραγικοί ήρωες» αυτής της ιστορίας, είναι στη μέση ενός κυκλώνα».

Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Στην αρχή αισθανόμουν πολύ ωραία, μετά όμως ανακάλυψα πώς είναι να έχεις παιδιά επειδή εγώ δεν έχω, αλλά τώρα θα προσέχω». Και αποκάλυψε για τον ρόλο του: «Ο Μιχάλης είναι ένας άνθρωπος πολύ ευέξαπτος, ο οποίος έχει μεγαλώσει με έναν πατέρα που είναι πολύ αυστηρός. Θα υπάρξουν πολλές εντάσεις με τα παιδιά αλλά και με τους παππούδες μέσα στη σειρά».

Η Μπέσσυ Μάλφα σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη, είναι μια σειρά που αγαπώ πολύ από την πρώτη στιγμή που διάβασα το σενάριο του Λάμπρου Φισφή. Και φυσικά χαρούμενη που ξαναδουλεύω με τον Διονύση Φερεντίνο. Το να μεγαλώνει κάποιος παιδιά στην Αθήνα του 2024 είναι πολύ δύσκολο, αυτό η σειρά το δείχνει με έναν τρόπο. Με έναν ευχάριστο τρόπο σε βάζει σε μία διαδικασία να σκεφτείς κάποια πράγματα. Ο ρόλος της Αντιγόνης είναι παρεμβατικός όσον αφορά τις κόρες της, αλλά στα εγγόνια γίνεται λιώμα».

Ο Ερρίκος Λίτσης τόνισε πως αισθάνεται καλά και είναι ευχαριστημένος που βρίσκεται σε αυτή τη σειρά. «Ο κυρ -Στέλιος είναι ένας μοντέρνος παππούς αλλά παλαιών αρχών, είναι στον ρυθμό της εποχής του ειδικά με τα εγγόνια του. Το τηλεοπτικό κοινό θα βρει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τους δύο βασικούς χαρακτήρες, και ειδικότερα οι νέοι γονείς».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου