Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Σαλακά για την Μαρίνα Σάττι: “Εκεί ήταν το λάθος μου, ώπα κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι;”

“Δεν ήξερε ούτε το όνομα μου ενώ εγώ δεν την ήξερα καν πριν την Eurovision” επισημαίνει, μεταξύ πολλών άλλων, η Κατερίνα Σαλακά

Την Κατερίνα Σαλακά συνάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού αυτή την εβδομάδα στο νέο επεισόδιο της εκπομπής που παρουσιάζει στο διαδικτυακό της κανάλι στο Youtube. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, δε, η κα. Σαλακά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη «συνεργασία» με τη Μαρίνα Σάττι που οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» στη συναυλία της νεαρής ερμηνεύτριας στον Λυκαβηττό.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Σαλακά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με όλη μου την ειλικρίνεια δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ γι’ αυτό το θέμα γιατί όσο πιο πολύ μιλάμε για κάτι που έχει γίνει αρνητικό, του δίνουμε δύναμη και ενέργεια. Όλο αυτό με το τραγούδι ξεκίνησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που κατάλαβαν όλοι οι άνθρωποι, μέσα από ένα διαδικτυακό βιντεάκι που μου έστειλε η Μαρίνα.

Τώρα, όμως, μετά από όλα αυτά, η πρώτη μου ερώτηση είναι η εξής. Αν ήθελε η Μαρίνα πραγματικά να κάνει μια συνεργασία μαζί μου για τον όποιο λόγο, θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου. Όλοι οι άνθρωποι που θέλουν να με βρουν, επικοινωνούν μαζί μου. Η Μαρίνα επικοινώνησε με το διαδίκτυο. Έβγαλε ένα βίντεο στο διαδίκτυο και έλεγε «παιδιά, επικοινωνήστε με την κα. Σαλάκα». Ούτε το όνομα μου δεν ήξερε, ενώ εγώ δεν την ήξερα καν πριν την Eurovision. Δεν με πήρε τηλέφωνο για να μου πει «γεια σας». Έκανε το βίντεο, το έστειλε σε 2.000 άτομα και αυτά τα 2.000 άτομα μου έστειλαν μήνυμα».

«Της έστειλα μήνυμα, ότι «τώρα το είδα, δεν το ήξερα και πολύ ευχαρίστως να δούμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε» και με παρέπεμψε σε έναν συνεργάτη της. Fast forward στη σημερινή ημέρα, εκεί ήταν το λάθος μου! Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε να πω «ώπα, κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι που θέλεις να συνεργαστείς μαζί μου και με παραπέμπεις σε έναν συνεργάτη, δεν μου μιλάς και στέλνεις το βιντεάκι για να κάνεις, και καλά, καλή εντύπωση;». Δεν γίνονται έτσι οι συνεργασίες» πρόσθεσε, ακόμα, η Κατερίνα Σαλακά σε αυτή τη νέα της διαδικτυακή συνέντευξη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου