Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

“Grand Hotel”: Η Βασιλική επιστρέφει και τη σκοτώνουν – Ο Ρήγας δίνει εντολή θανάτου για τον Πέτρο

Τι θα δούμε προσεχώς

Οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ANT1 “Grand Hotel” θα είναι σγκλονιστικές.

Η κίνηση του Ρήγα να δώσει εντολή για τη δολοφονία του Πέτρου βρίσκει τη Βασιλική έτοιμη να αναλάβει δράση και έτσι καταφέρνει να τον σώσει. Όμως, βρίσκει φρικτό θάνατο μέσα στο ξενοδοχείο!

Όπως θα δούμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ρήγας βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση καθώς σφίγγει ο κλοιός για εκείνον.

Στο μεταξύ το κολιέ μιας πελάτισσας του ξενοδοχείου βάζει σε νέες περιπέτειες τον Πέτρο και την Αλίκη, όμως με αυτό θα έρθει στην επιφάνεια το μυστικό του Ρήγα για την εξαφάνιση της Βασιλικής.

Ο Χρόνης έχει στα χέρια του σημαντικά στοιχεία και καταφθάνει στο ξενοδοχείο για να τον συλλάβει. Μετά τη σύλληψη γίνεται σούσουρο στο Grand Hotel και η Κυβέλη τα βάζει πολύ θυμωμένη με τον Ρήγα για τις λάθος κινήσεις του.

Η Αλίκη μεταφέρει στον Πέτρο πως ο Χρόνης θεωρεί ότι η κατάθεσή του είναι απαραίτητη για να αποκαλυφθεί τι έχει συμβεί στην αδελφή του και ενώ διστάζει τελικά αποφασίζει να καταθέσει προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Ο Ρήγας, πίσω από της φυλακής τα σίδερα, δίνει εντολή στον Ζάχο να βγάλει από τη μέση τον μάρτυρα που θέλει να καταθέσει εναντίον του, δηλαδή τον Πέτρο. Την ώρα λοιπόν που ο Πέτρος πάει στο αστυνομικό τμήμα, ο Ζάχος που οπλοφορεί, τον σημαδεύει.

Πριν προλάβει να του στερήσει τη ζωή, εμφανίζεται πίσω του μία κοπέλα που τον χτυπάει δυνατά στο πρόσωπο. Ο Πέτρος ξαφνιάζεται στο άκουσμα του πυροβολισμού και την εμφάνιση της κοπέλας όταν τελικά διαπιστώσει πως αυτή δεν είναι άλλη από την ίδια του την αδελφή. Η Βασιλική τού ζητά, πριν τούς πάρει κανένα μάτι, να εξαφανιστούν και ο Πέτρος δείχνει πολύ χαρούμενος που τη βλέπει μπροστά του. Λίγο αργότερα τού αποκαλύπτει πως το μοιραίο βράδυ της φωταγώγησης , του ξενοδοχείου ο Ρήγας την κυνήγησε για να τη σκοτώσει!

Η Βασιλική ζητά εκδίκηση για τον Ρήγα και την Κυβέλη και εκείνη τη στιγμή χτυπά η πόρτα και είναι η Αλίκη. Τους είδε τυχαία να μπαίνουν μέσα στο σπίτι και ζητά επίμονα να μάθει τι συμβαίνει. Πέτρος και Βασιλική τής τα λένε όλα!

Λίγες μέρες αργότερα, σύμφωνα με το My TV, η Βασιλική εμφανίζεται ξανά στο ξενοδοχείο και όλοι σαστίζουν, η Κυβέλη όμως γίνεται έξαλλη και έχει έναν έντονο διάλογο μαζί της. Το επόμενο βράδυ, η Βασιλική θα βρεθεί νεκρή στην κουζίνα μέσα σε μία λίμνη αίματος, γεγονός που θα σοκάρει τους πάντες.

Το άψυχο σώμα της ανακαλύπτει μία καμαριέρα η οποία ουρλιάζει, γεγονός που αναστατώνει την Κυβέλη. Ο Χρόνης καταφθάνει στον τόπο του εγκλήματος και παίρνει το σφυρί που χρησιμοποιήθηκε για να δολοφονηθεί η Βασιλική ώστε να ξεκινήσουν οι ανακρίσεις και να βρεθεί ο ένοχος. Ο Πέτρος, όταν μαθαίνει ότι η αδελφή του είναι νεκρή, καταρρέει συναισθηματικά!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου