Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γιώργος Λιάγκας: “Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ, ήταν μια λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση, συγγνώμη”

“Σας έψεξα τότε και τελικά έπεσα σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα, είμαι συντετριμμένος που αμαυρώσαμε μια μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου”

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί on air σχετικά με το χθεσινό ατυχές ρεπορτάζ για το πολυτελές σπίτι στο οποίο διέμενε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, που έφυγε από την ζωή το βράδυ της Τετάρτης 9/10/2024.

Το ρεπορτάζ αυτό του “Πρωινό” ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο ο παρουσιαστής να κάνει μια δημοσίευση στο Instagram του στην οποία ζήτησε συγγνώμη και ανέλαβε όλη την ευθύνη για την κίνηση της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Έτσι λοιπόν, σήμερα το πρωί είπε:

“Μπροστά στο χαμό ενός ανθρώπου υπάρχει σύνθλιψη της οποιαδήποτε σχέσης, του συναισθήματος και οτιδήποτε. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, αλλά δεν θα πω καμία. Το λάθος που έκανα χθες –το παίρνω όλο πάνω μου- ξεπερνάει κάθε δικαιολογία. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ! Και θέλω να σας παρακαλέσω οποιαδήποτε δικαιολογημένη αντίδραση θυμού και οργής να περιοριστεί σε μένα και να αφήσετε έξω τους συνεργάτες και το περιβάλλον μου.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Το τηλεφώνημα στελέχους του ΑΝΤ1 μετά τον σάλο για το ρεπορτάζ με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

 

Ήταν μια λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση, σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε κάποια στοιχεία, που δεν συνεισέφεραν τίποτα στο ρεπορτάζ, όταν υπήρχε ο χαμός ενός ανθρώπου.

Το σκεφτόμουν χθες το βράδυ, δεν κοιμήθηκα, όταν 2-3 εβδομάδες πριν είχε καεί το σπίτι μου και είχα πει ότι δεν είναι δυνατόν ένα δράμα για κάποιον άνθρωπο –να καίγεται το σπίτι του- να γίνεται lifestyle ρεπορτάζ. Σας έψεξα τότε και τελικά έπεσα σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα, διότι εδώ μιλάμε για μια ανθρώπινη ζωή που έφυγε. Ήταν λάθος μου μεγάλο. Λυπάμαι πάρα πολύ και είμαι συντετριμμένος που αμαυρώσαμε μια μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου. Συγγνώμη λοιπόν, από όλους όσοι χθες στεναχώρησα, προκάλεσα, θύμωσα… Συγγνώμη!” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου