Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor: “Στην καλύβα έχουμε έναν ασβό” – “Αποφεύγει να κάνει μπάνιο και μυρίζει”

“Όταν περνάει από δίπλα μας ξέρουμε ότι είναι ο Μιχάλης, αυτή είναι η αλήθεια”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, δυο παίκτριες της πράσινης ομάδας αποφάσισαν να “δώσουν” στεγνά έναν συμπαίκτη τους.

Ο λόγος για την Ekaterina και την Αγγελική, οι οποίες και αναφέρθηκαν στην μυρωδιά που φέρει εντός και εκτός καλύβας ο Μιχάλης.

“Σήμερα δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου γιατί πήγαμε στην καλύβα να κοιμηθούμε και τα φύλλα από κάτω ήταν βρεγμένα. Από πάνω έσταζε και από αριστερά ήταν ο Μιχάλης που δεν κάνει μπάνιο! Ήταν δύσκολη η κατάσταση και σηκώθηκα και πήγα κοντά στη φωτιά”.

 

Δείτε επίσης: Survivor: Ξέσπασε για την ομάδα της – “Χέσ…α κιόλας, στα αρχ…α μου, ας κάνουν ό,τι θέλουν”

 

“Κοιμήθηκα έτσι αγκαλιά με τη φωτιά. Αγκάλιασα το πήλινο που έχουμε και κοιμόμουν έτσι. Ήταν πολύ ωραία. Ο Μιχάλης αποφεύγει όμως να κάνει μπάνιο στη θάλασσα, γι’ αυτό και μυρίζει. Μυρίζει και για μένα είναι δύσκολο αυτό” εξομολογήθηκε αρχικά η Ekaterina.

“Στην καλύβα έχουμε έναν ασβό! Κι αυτός είναι ο Μιχάλης! Εντάξει, δεν νομίζω ότι φταίει το σώμα του αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με τα μαγιό, τα ρούχα και την υγρασία” υπογράμμισε και η Αγγελική, με τη σειρά της, για τον συμπαίκτη της το βράδυ της Πέμπτης στο Survivor.

 

Δείτε ακόμη: Survivor: Ο Γιώργος Λιανός έριξε νέα μεγάλη “βόμβα” και έμειναν όλοι άφωνοι – “Κάνεις και τέτοια ε;”

 

“Όταν περνάει από δίπλα μας ξέρουμε ότι είναι ο Μιχάλης, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στη φάση που βρισκόμαστε αλλά είναι ενοχλητικό στην μύτη, το συγκεκριμένο, πολύ”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου