Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γωγώ Ατζολετάκη: “Δεν υπήρχε κάτι που να απέτυχα γιατί ό,τι έκανα, είχε επιτυχία”

“Λέω συχνά ότι είμαι ίσως το μοναδικό πρόσωπο στο θέατρο που τα έχει κάνει όλα” παραδέχεται η Γωγώ Ατζολετάκη

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Γωγώ Ατζολετάκη, το απόγευμα της Πέμπτης, όπου και συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η έμπειρη ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους και πια την διατρέχει ένα αίσθημα πληρότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η Γωγώ Ατζολετάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τη διασημότητα αλλάζει λίγο η ζωή σου με την έννοια ότι σε παρακολουθούνε περισσότερο, ότι σε κυνηγάνε οι δημοσιογράφοι, ότι γράφονται διάφορα για σένα που δεν σου αρέσουν καθόλου. Εμένα προσωπικά, όμως, δεν είχαν το περιθώριο όλα αυτά να με αλλάξουν γιατί είχα ήδη θίασο, οικογένεια, παιδί μικρό, δουλειά πολλή. Οπότε δεν προλαβαίνεις, ξέρεις ότι εκπροσωπείς κάτι».

«Τα έκανα όλα γρήγορα. Και τη δημοσιογραφία και τα επτά βιβλία που έχω γράψει, γιατί είναι πολλά πράγματα τα οποία έχω κάνει στη ζωή μου. Λέω συχνά ότι είμαι ίσως το μοναδικό πρόσωπο στο θέατρο που τα έχει κάνει όλα, που έχει δηλαδή καλύψει όλο το φάσμα. Το τελευταίο πράγμα που δεν είχα κάνει, αν και ήθελα πολύ, ήταν η μεταγλώττιση. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο τον Σπύρο Μπιμπίλα και του ζήτησα να με βάλει σε μια ομάδα για να κάνω μεταγλώττιση».

«Θέλω να πω πως τα έκανα όλα. Διψούσα να κάνω και εκείνο και το άλλο. Αυτό αφήνει μια γεύση πληρότητας. Το λέω, όχι με έπαρση, αλλά δεν υπήρχε κάτι που να απέτυχα. Δηλαδή ό,τι έκανα, είχε επιτυχία. Και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, οπότε αυτό αφήνει ένα αίσθημα; ικανοποίησης και πληρότητας. Δεν ζηλεύω, δεν επιθυμώ διακαώς, αγαπώ πάρα πολύ τους συναδέλφους μου και τους δίνω πάντα ώθηση και βήμα» πρόσθεσε, επίσης, η Γωγώ Ατζολετάκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου