Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαίρη Μηλιαρέση: “Δεν υπήρχε καλύτερη παρουσιάστρια από μένα”

“Αφού σταμάτησα λόγω του παιδιού που γέννησα, με παρακαλούσαν τρία χρόνια να επιστρέψω”

Η Μαίρη Μηλιαρέση έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣού” και μίλησε για την απόσυρση της Ελένης Μενεγάκη από την καθημερινή ζώνη της τηλεόρασης, ενώ αναφέρεται στο ενδεχόμενο μίας δικής της τηλεοπτικής επιστροφής.

Η πρώην παρουσιάστρια, που άφησε εποχή στα 90’s με την παρουσίαση του “Ρουκ – Ζουκ” είπε:

“Πώς έγινε αυτό και έμεινε εκτός τηλεόρασης η Ελένη Μενεγάκη; Δεν θα μείνει πολύ. Έτσι είχε πει και κάποια άλλη στιγμή κι εγώ είχα γυρίσει και είχα πει: εντάξει, κάνει διάλειμμα, του χρόνου πάλι μέσα θα ‘ναι. Δεν πρόκειται να σταματήσει η Ελένη” δηλώνει η Μαίρη Μηλιαρέση.

 

Δείτε επίσης: Μαίρη Μηλιαρέση: “Υπάρχουν μπάζα στην τηλεόραση που έχουν στηριχθεί και έχουν κάνει καριέρα”

 

“Ήταν λογικό να «πιάσει» το Ρουκ-Ζουκ και να πάει καλά, γιατί είναι πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Το έχουν αναβαθμίσει, το έχουν κάνει σόου, εμάς ήταν ένα μισάωρο μεικτό μαζί με τις διαφημίσεις. Η Ζέτα το έχει κάνει δικό της” απαντά σε σχετική ερώτηση.

“Ήμουν πάρα πολύ καλή (σ.σ στο Ρουκ-Ζουκ), δεν υπήρχε καμία άλλη καλύτερη από εμένα τότε. Δεν μου έδειξε ποτέ κανείς, δεν με βοήθησε, δεν μου είπε ποτέ κανείς τι πρέπει να πω. Ένιωθα τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση, ήμουν τόσο καλά σε αυτό” αναφέρει στη συνέχεια η Μαίρη Μηλιαρέση.

“Αφού σταμάτησα λόγω του παιδιού που γέννησα, με παρακαλούσαν τρία χρόνια να επιστρέψω. Αν επέστρεφα τώρα, θα ήθελα να κάνω και πάλι ένα παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι. Όχι όμως το Ρουκ-Ζουκ, μετά τη Ζέτα δεν θα το ξανάκανα», παραδέχεται χαρακτηριστικά η Μαίρη Μηλιαρέση, ενώ μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου