Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σε σοκ η Φαίη Σκορδά με τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ – “Παγώσαμε όλοι”

Δείτε το απόσπασμα

Το πρωί της Πέμπτης στο “Buongiorno” μίλησαν για την τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, που συγκλόνισε Ελλάδα και Αγγλία.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του το βράδυ της Τετάρτης 9/10/2024.

Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή με τη συγκεκριμένη θλιβερή είδηση και έκανε το δικό της σχόλιο.

“Μία είδηση σοκαριστική. «Παγώσαμε» όλοι χθες το βράδυ, όταν είδαμε ότι ο νεότατος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ένα νέο παιδί, βρέθηκε στην πισίνα του νεκρός”.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του MEGA, Μπάμπης Τσιμπίδας, από το Λονδίνο οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος είναι συγκλονισμένοι με το τραγικό συμβάν, ενώ η διοίκηση έχει ζητήσει από την UEFA να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον αποψινό αγώνα της με την Αγγλία, ενώ όλη η αποστολή θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και στον αγώνα με την Ιρλανδία την Κυριακή.

“Χθες το βράδυ μαζεύτηκαν κάποιοι άνθρωποι έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ, παίκτες και παράγοντες της ομάδας του. Και για τη γυναίκα του τώρα με το παιδί… είναι ένας νέος άνθρωπος, που τον έψαχνε… τι αγωνία θα είχε! Και τα νέα ήταν τα πιο τραγικά, η πιο τραγική απάντηση που θα μπορούσε να έχει από το τηλέφωνο” ανέφερε κλείνοντας το θέμα η Φαίη Σκορδά.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου