Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Κορινθίου για Αϊβάζη: “Εξακολουθώ να τον αγαπάω, δουλέψαμε πολύ στην απόφαση αυτή”

“Είπαμε ότι δεν αξίζει η σχέση μας και αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλο να φτάσει σε σημείο να μην θέλουμε ο ένας να δει τον άλλον”

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Γιάννη Αϊβάζη και την επιλογή τους να χωρίσουν μετά από χρόνια σχέσης και γάμου.

“Δεν δίνομαι εύκολα αλλά, αν δοθώ, θα είναι για πάντα” είπε η ηθοποιός για να της τονίσει με χιούμορ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου:

“Για πάντα; Καλά, άσε τα για πάντα! Άσε τα για πάντα, τώρα! Βρήκες και συ την εποχή για το για πάντα. Τώρα, δεν γίνεται να μην ρωτήσω. Για πάντα δεν υπάρχει, βλέπεις. Ήρθε και για σας ο χωρισμός με τον Γιάννη. Δεν είναι κακό, όταν ξεκινάς με κάποιον το πας για πάντα”.

“Εξαρτάται τι εννοούμε με το για πάντα. Γιατί τον Γιάννη εξακολουθώ να τον αγαπάω. Φυσικά και δεν μπορεί να παίρνεις έτσι μια τέτοια απόφαση, όταν ειδικά είσαι 17 χρόνια μαζί. Θέλει απόλυτη ηρεμία και απόλυτη σκέψη για να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Οπότε δεν την παίρνεις έτσι, ειδικά μετά από 17 χρόνια και ειδικά με ένα παιδί” του απάντησε η Μαρία Κορινθίου.




“Και γω και ο Γιάννης το δουλέψαμε πολύ στην απόφαση αυτή. Φυσικά και το προσπαθήσαμε πολύ (σ.σ. να μην χωρίσουμε) και κάποια στιγμή είπαμε ότι δεν αξίζει η σχέση μας και αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλο να φτάσει σε σημείο να μην θέλουμε ο ένας να δει τον άλλον. Δηλαδή με λίγα λόγια πήραμε μια απόφαση που είπαμε πως τώρα βουτάμε στη φωτιά και κολυμπάμε με μπρίο, χάρη και τσαχπινιά” συμπλήρωσε επίσης, με χαμόγελο, η Μαρία Κορινθίου.







 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου