Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Τούνη: “Τραβάς όλα τα στραβά; τον κουλομαγνήτη έχεις; Too much, φτάνει!”

“Με έχει κουράσει”

Στην κάμερα του “Πρωινό Σουσου” μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Ιωάννα Τούνη και για όσα είπε ο Άρης Σερβετάλης για τη δουλειά των δημοσιογράφων.

Σχετικά με το περιστατικό με την Ιωάννα Τούνη είπε:

“Με έχει κουράσει. Δεν την ακολουθώ, αλλά κάθε τρεις και λίγο βλέπω από την τηλεόραση ή στα social ότι για κάποιο λόγο είναι έξαλλη ή ταραγμένη ή κλαίει και χτυπιέται. Φτάνει! Δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα μονίμως σε εσένα. Τι έχεις; Τον κουλομαγνήτη; Δεν γίνεται. Δηλαδή τραβάς όλα τα στραβά; Too much! Φτάνει! Δεν γίνεται να μας κάνεις κοινωνούς του πολύ σοβαρού θέματος που σου έχει προκύψει. Χαλάρωσε λίγο!”.

Για τον Άρη Σερβετάλη είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός:

“Έξω από το χορό θα πεις πολλά τραγούδια. Είναι πολύ εύκολο να κρίνεις τα πράματα αφ’ υψηλού. Όταν κάποιος έχει σπουδάσει δημοσιογράφος, θα περάσει από όλα τα στάδια. Όσο τιμητικό είναι να περάσει από το ρεπορτάζ, να καλύψει μία διαδήλωση για ένα δημοσιογραφικό συμβάν, τόσο τιμητικό είναι κι αυτό το ρεπορτάζ. Είναι πολύ συντηρητική αυτή η άποψη ότι η ψυχαγωγία δεν είναι σοβαρή έναντι της ενημέρωσης. Τον εκτιμώ, αλλά είναι λάθος αυτή η άποψη”.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου