Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το deal Ηλιόπουλου – Σαββίδη για το OPEN – Οι οφειλές “αγκάθι” που “παγώνουν” την εξαγορά

Δείτε το ρεπορτάζ

Με τον Μάριο Ηλιόπουλο να έχει αναπτύξει εσχάτως κοινούς κώδικες µε τον Ιβάν Σαββίδη σε ό,τι αφορά την προοπτική εξαγοράς του Open και παρά το θετικό κλίµα που αποτυπωνόταν τις προηγούµενες ηµέρες, φαίνεται πως εξακολουθούν να υπάρχουν σηµαντικά «αγκάθια» στον δρόµο προς την ολοκλήρωση του deal µεταξύ των δύο επιχειρηµατιών.

Το σηµαντικότερο εξ αυτών είναι το θέµα του ύψους των οφειλών του τηλεοπτικού σταθµού της Παιανίας, µε την πλευρά του αφεντικού της ΑΕΚ να διαµηνύει πως υπάρχει προς στιγµήν εµφανής διαφορά στα στοιχεία που παρουσιάζει η οµάδα Σαββίδη σε σχέση µε τα συµπεράσµατα που προκύπτουν από τον έλεγχο των ανθρώπων που δρουν για λογαριασµό του Μ. Ηλιόπουλου. Από εκεί και πέρα, ωστόσο, οι γνωρίζοντες τα παρασκήνια των συζητήσεων επιµένουν πως, αν δεν συντρέξει κάποια έκτακτη αρνητική συνθήκη, η αγοραπωλησία του καναλιού θα προχωρήσει κανονικά.

Πάντως, οι ίδιοι κύκλοι επισηµαίνουν πως οι λεπτοµέρειες είναι εκείνες που πολλές φορές καθορίζουν τις εξελίξεις.

Ταυτόχρονα, εντάθηκε η φηµολογία που θέλει τον Μάριο Ηλιόπουλο να δέχεται εισηγήσεις από στενούς του συνεργάτες να ανοιχτεί και στον κόσµο του ∆ιαδικτύου, ώστε να αποκτήσει µια ολοκληρωµένη και αποτελεσµατική µιντιακή επιρροή. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζονται τόσο αθλητικά όσο και ενηµερωτικά sites.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 5/10/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου