Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σπύρος Παπαδόπουλος: “Υπάρχουν άνθρωποι που σε κάνουν να γελάς και την επόμενη στιγμή το έχεις ξεχάσει”

Για τις διαφορές που παρουσιάζουν η σάτιρα και το αστείο, ανάλογα με τον δημιουργό τους και για το μοναδικό ταλέντο της Δήμητρας Παπαδοπούλου, μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος από τον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 σήμερα το απόγευμα

«Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ακόμα και όταν σκηνοθετεί, η λέξη που λέει 7/10 φορές είναι αλήθεια», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Για τις διαφορές που παρουσιάζουν η σάτιρα και το αστείο, ανάλογα με τον δημιουργό τους και για το μοναδικό ταλέντο της Δήμητρας Παπαδοπούλου, μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος από τον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 σήμερα το απόγευμα (04.10.2024).

«Αν το αστείο κρύβει από πίσω σκέψεις και νοιάξιμο, έχει μια άλλη διείσδυση, άλλη αποτελεσματικότητα και μια άλλη λάμψη. Είναι άλλο το γέλιο, άλλο το χάχανο, άλλο το αστειάκι και άλλο το πραγματικά αστείο. Ο δημιουργός παίζει απόλυτα ρόλο σε αυτό, ο κόσμος του», εξήγησε αρχικά.

«Υπάρχουν άνθρωποι που σε κάνουν να γελάς, το κάνουν πάρα πολύ ωραία και την επόμενη στιγμή το έχεις ξεχάσει. Αυτό είναι το χάχανο. Είσαι αυτό που φέρεις.

Το να έχεις κάποιες ειδικές ικανότητες, όπως υπάρχουν άνθρωποι που σε κάνουν να γελάς και στην παρέα και στο θέατρο, δεν σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος φέρει κάτι. Εάν όμως φέρει και κάτι, τότε ουσιαστικά τα πράγματα γίνονται πιο ακριβά, ας πούμε», ξεκαθάρισε.

«Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ακόμα και όταν σκηνοθετεί, η λέξη που λέει 7/10 φορές είναι αλήθεια. Η Δήμητρα λοιπόν ξεκινάει και γράφει από την προσωπική της αλήθεια, η οποία είναι πολύ πλούσια και έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα», συμπλήρωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου