Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μανόλης Παντελιδάκης: “Όταν συνεργάστηκα κρυφά με την Βανδή και την Βίσση, τσακωθήκαμε με τον Καρβέλα”

“Ο Καρβέλας μιλάει άσχημα σε άνθρωπο και με το καλησπέρα, δεν χρειάζεται να του κάνεις κάτι” επισημαίνει ο Μανόλης Παντελιδάκης

Ο Μανόλης Παντελιδάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, όπου και συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός σκηνογράφος αποκάλυψε την παλαιότερη παράλληλη συνεργασία που είχε με την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανόλης Παντελιδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αλήθεια πως υπήρξε μια χρονιά που συνεργάστηκα κρυφά και με την Άννα Βίσση και με την Δέσποινα Βανδή, εννοώ χωρίς να το έχω υπογράψει. Το κρυφά ήταν η Δέσποινα Βανδή γιατί η Άννα είχε πει εκείνο το χειμώνα πως δεν θα δουλέψει, θα μείνει στο Λονδίνο. Με παρακάλεσε λοιπόν ο παραγωγός να κάνουμε την Βανδή στο Rex».

«Του είπα όμως να το κάνω χωρίς όνομα. Συμφωνήσαμε αλλά… επιστρέφει η Άννα! Ήταν η χρονιά που η Δέσποινα «πετούσε» και η Άννα ήταν μαζί με την Καίτη Γαρμπή στο νέο χώρο. Η Άννα λοιπόν επιστρέφει και δεν θεώρησα ότι έπρεπε να μην την κάνω. Με τον Νίκο Καρβέλα όμως έγινε κάτι τότε, η Άννα ούτως ή άλλως δεν θα μίλαγε ποτέ άσχημα σε άνθρωπο. Ο Καρβέλας μιλάει άσχημα σε άνθρωπο και με το καλησπέρα, δεν χρειάζεται να του κάνεις κάτι».

«Νομίζω ότι τσακωθήκαμε τότε γι’ αυτό αλλά μετά τα ξαναβρήκαμε. Θα πω όμως κάτι που ίσως το έχω ξαναπεί δημόσια. Για κάθε καλλιτέχνη έχω ένα κουτί, ένα ντουλάπι. Δεν πήρα δηλαδή κάτι από δω για να το δώσω εκεί, δεν παίρνω κάτι από αυτή τη δουλειά μου για να το δώσω σε άλλον» πρόσθεσε, επίσης, ο Μανόλης Παντελιδάκης στο καθημερινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου