Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη: “Ανακαλέστε, εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίξεις”

“Θα με αφήσεις να μιλήσω, ειδάλλως εγώ αποσύρομαι από τη συζήτηση! Μαζί σου δεν ξαναμιλάω, τέλος!”

Το πρωί της Πέμπτης στο “Πρωινό” επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Ανδρέα Καραγιάννη, αλλά και με άλλα μέλη της εκπομπής.

Αφορμή για να ξεφύγει η κατάσταση ήταν τα σχόλια του δημοσιογράφου για τη Ματούλα Ζαμάνη, μετά την κίνησή της να βγάλει τη μπλούζα της επί σκηνής σε πρόσφατη συναυλία.

“Μάλλον το φαντάστηκε ο κύριος Τεριάκης ότι αυτά αρέσουν στο κοινό της τραγουδίστριας. Ελάτε, λέει, να νιώσουμε κα…λα. Τα ίδια και χειρότερα θα έλεγα αν το έκανε αυτό η Ελένη Φουρέιρα! Αυτό θα πει καθαρή εκπόρνευση! Αυτά βλέπουν σήμερα τα παιδιά μας, γι’ αυτό πηγαίνουν προς τη βία!” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Καραγιάννης, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να ενοχλείται ιδιαίτερα στο άκουσμα της λέξης “εκπόρνευση” και να παίρνει άμεσα τον λόγο.

 

Δείτε επίσης: Χαμός με Πετρογιάννη – Γραμμέλη – Καλύβα στον αέρα του “Πρωινό” – Απείλησε να φύγει ο Μπιμπίλας από το πλατό

 

“Ντροπή σας, κύριε Καραγιάννη! Να ανακαλέσετε” σχολίασε αρχικά η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, με τον Βαγγέλη Περρή να τονίζει:

“Τα σκέφτεστε αυτά που λέτε;”.

“Κύριε Καραγιάννη, να ανακαλέσετε! Επειδή δεν είναι εδώ η κυρία Ζαμάνη για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, δεν θέλω να μπω σε προσωπικό διάλογο μαζί σας, θέλω να ανακαλέσετε, για να συνεχίσω τον διάλογο μαζί σας λόγω της δουλειάς μου” επισήμανε η Αφροδίτη Γραμμέλη, εμφανώς ενοχλημένη από το παραλήρημα του Ανδρέα Καραγιάννη.

“Θα με αφήσεις να μιλήσω, κύριε Καραγιάννη! Εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι για να παίξεις! Θα ανακαλέσετε τον όρο «εκπόρνευση», ειδάλλως εγώ αποσύρομαι από τη συζήτηση! Μαζί σου δεν ξαναμιλάω, Καραγιάννη! Τέλος! Τέλος! Δεν το δέχομαι!” είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου