Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανθή Βούλγαρη: “Κάποια στιγμή κι αυτό το fake πρέπει να σταματήσει”

“Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας μήπως πάει μπροστά αυτός ο τόπος κι αυτή η τηλεόραση”

H Ανθή Βούλγαρη μίλησε στην κάμερα της “Super Κατερίνα” και απάντησε σε όσους κατέκριναν την αναπαραγωγή του βίντεο της κατάρρευσης της Μαρινέλλας στην εκπομπή του MEGA “Κοινωνία Ώρα MEGA”.

“Δείξαμε την πτώση της Μαρινέλλας μία φορά. Νομίζω ότι έχουμε δείξει αρκετά σκληρές εικόνες ως ειδήσεις πολλές φορές. Το να εκμεταλλεύεσαι μία εικόνα ξανά και ξανά και συνέχεια, νομίζω ότι είναι κατακριτέο. Να το παίξεις ως είδηση για να καταλάβει ο τηλεθεατής τι έχει συμβεί, δεν είναι κατά την ταπεινή μου άποψη ανθρωποφαγία. Είπαμε από την αρχή ότι θα το δείξουμε μία φορά με πολύ σεβασμό προς αυτή τη μεγάλη τραγουδίστρια” δήλωσε η δημοσιογράφος.

“Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί έχουμε δείξει πολέμους και πολύ σκληρές εικόνες. Κάποια στιγμή κι αυτό το fake πρέπει να σταματήσει. Ας είμαστε ειλικρινείς όλοι μεταξύ μας μήπως μπορέσει και πάει μπροστά αυτός ο τόπος κι αυτή η τηλεόραση. Πάντα η πρόθεση μετρά κι ο τρόπος που γίνεται ό,τι γίνεται. Καλώς ή κακώς οι ειδήσεις είναι ένας σκληρός χώρος” πρόσθεσε η Ανθή Βούλγαρη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου