Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σε σοκ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «”Τα διάβαζα και έβγαζα κραυγές, ευτυχώς δεν ήταν μπροστά η κόρη μου”

“Συνέβαινε και στα χρόνια τα δικά μας. Μη λέμε ότι παλιά ήταν όλα ωραία, δεν ήταν”

Το ανησυχητικό φαινόμενο με τη βία ανηλίκων, που εξελίσσεται ραγδαία το τελευταίο διάστημα, συζήτησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο «Στούντιο 4» της Δευτέρας (30/9). Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ δεν έκρυψαν τον αποτροπιασμό τους για όσα φρικτά έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα.

«Το Σαββατοκύριακο ασχολήθηκα πάρα πολύ βλέποντας στο TikTok τι γίνεται, με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό της 14ης στη Γλυφάδα. Έχουν βγει στα social media τα ονόματα των φερόμενων ως δραστών, οι διευθύνσεις τους, τα τηλέφωνά τους και τα επαγγέλματα των γονιών τους», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Μάλιστα, δίνονται και ραντεβού εκδίκησης. Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Ακούσαμε 14χρονους να μιλούν με τέτοιον τρόπο λες και είχαμε να κάνουμε με γκάνγκστερ», τόνισε η παρουσιάστρια εμφανώς ενοχλημένη από τις εξελίξεις.

«Συνέβαινε και στα χρόνια τα δικά μας. Μη λέμε ότι παλιά ήταν όλα ωραία, δεν ήταν. Απλώς τώρα ίσως με τα social media συμβαίνει με μία ακόμη μεγαλύτερη αγριότητα, οργανώνεται διαφορετικά, είναι ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ τους (σ.σ των ανηλίκων) διαφορετικός;», επισημαίνει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε σχετική συζήτηση με τον συνεργάτη της.

«Μάλιστα, με αφορμή μία άλλη είδηση που διάβασα… Χαίρομαι που ήμουν μόνη μου στο σπίτι και δεν ήταν η μικρή μου κόρη εκεί, γιατί με έπιασε ένα πράγμα… φώναζα μόνη μου. Το διάβασα και έβγαζα κραυγές, έπαθα σοκ», εξομολογήθηκε στην περιγραφή της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, αναφερόμενη στην υπόθεση του 5χρονου από την Αλεξανδρούπολη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου