Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στάση αναμονής από τους ιδιοκτήτες των περιφερειακών καναλιών

Δείτε το ρεπορτάζ

Τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αδειοδότηση των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθµών αναµένουν οι ιδιοκτησίες των καναλιών της Αττικής, αλλά και µια σειρά επιχειρηµατιών, προκειµένου να προωθήσουν τα σχέδιά τους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η τριάδα των Μπάκου, Καϋµενάκη και Εξάρχου, η οποία ναι µεν αποκλείει το σενάριο εµπλοκής της στο πεδίο της πανελλαδικής συχνότητας, αλλά σε µόνιµη βάση εξετάζει παραµέτρους αναβάθµισης της επένδυσής της σε Action24 και Attica.

Tην ίδια στιγµή, ενδιαφέρον επιδεικνύει και η πλευρά Μελισσανίδη, ώστε να αποκτήσει τοπικό τηλεοπτικό δίαυλο το κανάλι της «Ναυτεµπορικής» και µεγαλύτερη επιρροή. Ανάλογη είναι η κατάσταση τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην περιφέρεια, αφού νυν και επίδοξοι ιδιοκτήτες επιθυµούν διακαώς την «τακτοποίηση» του τοπίου.

Οπως έχει γράψει η στήλη, το υπό επεξεργασία σχετικό πλαίσιο βρίσκεται εδώ και καιρό στα συρτάρια του κυβερνητικού εκπροσώπου και αρµόδιου θεσµικά για το θέµα, Παύλου Μαρινάκη, η στόχευση του οποίου και συνολικά του Μεγάρου Μαξίµου είναι να προκύψει απτό αποτέλεσµα εντός των αµέσως επόµενων µηνών.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 28/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου